HomeHL-GreeceΒραζιλιάνικα ΜΜΕ: Καταθέσεις-φωτιά για τη δολοφονία Αμοιρίδη

Βραζιλιάνικα ΜΜΕ: Καταθέσεις-φωτιά για τη δολοφονία Αμοιρίδη

Ο καβγάς, η βιαιοπραγία και ο εκφοβισμός

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαστάσεις θρίλερ παίρνει η υπόθεση της άγριας δολοφονίας του πρέσβη της Ελλάδας στη Βραζιλία Κυριάκου Αμοιρίδη μετά και την σύλληψη της γυναίκας του και του φερόμενου ως εραστή της.

Δημοσιεύματα του βραζιλιάνικου Τύπου αποκαλύπτουν άγνωστες πτυχές που ίσως ρίξουν φως στην υπόθεση.

Σύμφωνα με το extra.globo.com στις βραζιλιάνικες Αρχές έχουν φτάσει καταθέσεις μαρτύρων οι οποίοι υποστηρίζουν ότι τρεις ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, έγινε άγριος καβγάς μεταξύ του Κυριάκου Αμοιρίδη και της συζύγου του στη διάρκεια του οποίου ο Ελληνας πρέσβης φέρεται να βιαιοπράγησε εναντίον της Φρανσουάζ ντε Σόουζα Ολιβέιρα. Σύμφωνα με τις ίδιες καταθέσεις, που επικαλείται το extra.globo.com, η σύζυγός του ενημέρωσε τον φερόμενο ως εραστή της, αστυνομικό Σέρτζιο Μορέιρα, για τον καβγά αυτόν. Ως εκ τούτου εγείρονται υποψίες μήπως αυτός ο καβγάς αποτέλεσε την αφορμή για το σχέδιο της άγριας δολοφονίας του Κυριάκου Αμοιρίδη.

Σε άλλο ΜΜΕ της Βραζιλίας, το oglobo.globo.com υποστηρίζει πως συγγενικά πρόσωπα της Φρανσουάζ ντε Σόουζα Ολιβέιρα μετέβησαν στις αστυνομικές Αρχές και κατέθεσαν πως πριν από περίπου ένα μήνα ο αστυνομικός Σέρτζιο Μορέιρα ο οποίος φέρεται να είναι ο εραστής της Φρανζουάζ, πήγε σπίτι της αδελφή της την οποία και εκφόβισε.

Διπλωματικές πηγές από την Αθήνα, υποστηρίζουν ότι ο Κυριάκος Αμοιρίδης ήταν σε διάσταση με την Φρανσουάζ με την οποία είχαν αποκτήσει μια κόρη 11 ετών. Για το λόγο αυτό ζούσαν χωριστά: Ο πρέσβης στη Μπραζίλια, η Φρανζουάζ στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο άγρια δολοφονημένος πρέσβης διέθετε μεγάλη περιουσία.

Iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση