HomeHL-9Ευχές και κάλαντα για τον περιφερειάρχη

Ευχές και κάλαντα για τον περιφερειάρχη

Τι υποσχέθηκε ο Στ. Αρναουτάκης στη Φιλαρμονική του Δήμου Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Υγεία, δύναμη, αισιοδοξία και ελπίδα ευχήθηκε σ΄ όλους τους Κρητικούς για το νέο έτος σε δήλωσή του στα ΜΜΕ ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης, τονίζοντας παράλληλα,  ότι:

«Το 2017 να είναι καλύτερο από τον χρόνο που πέρασε και όλοι μαζί με σοβαρότητα,  με υπευθυνότητα, με ενότητα να μπορέσουμε να λύσουμε τα καθημερινά και μεγάλα προβλήματα της Κρήτης».

Ο κ. Αρναουτάκης  αντάλλαξε ευχές σήμερα στην Περιφέρεια με φορείς, πολίτες, υπαλλήλους, καθώς και τους μουσικούς της φιλαρμονικής του Δήμου Ηρακλείου, στρατευμένους της 133 Σ.Μ. και της ΣΕΑΠ που έψαλαν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα παρόντων και των Αντιπεριφερειαρχών του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου και Περιφερειακών Συμβούλων.

Μάλιστα, ο Περιφερειάρχης ως Πρωτοχρονιάτικο δώρο ανακοίνωσε στον Αρχιμουσικό της φιλαρμονικής του Δήμου κ. Τζωρτζάκη ότι η Περιφέρεια θα ανταποκριθεί στο αίτημα του ίδιου και του Δήμου Ηρακλείου να ενισχύσει οικονομικά την προσπάθεια ώστε να αγοραστεί εξοπλισμός που έχουν ανάγκη. Μάλιστα σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου ο Περιφερειάρχης απάντησε: «Ήταν μια υπόσχεση προς τη φιλαρμονική, ότι πρέπει να αγοραστεί κάποιος εξοπλισμός, είχε τεθεί από τον κ. Τζωρτζάκη και από το Δήμο και εμείς σήμερα είπαμε στα παιδιά, γιατί κάνουν μια εξαίρετη δουλειά, ότι θα ενισχύσουμε αυτή τη προσπάθεια που καταβάλλουν αγοράζοντας εξοπλισμό που χρειάζονται».

Διαφήμιση
Διαφήμιση