HomeHL-9Κανένα ίχνος του 34χρονου ναυτικού του πλοίου «Έλυρος»

Κανένα ίχνος του 34χρονου ναυτικού του πλοίου «Έλυρος»

Εξεδόθη Omnibus Alert – Αγνοείται από τις 23 Δεκεμβρίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κορυφώνεται η αγωνία για την τύχη του 34χρονου ναυτικού του πλοίου «Έλυρος» της ΑΝΕΚ, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν της νύχτα της 22ης προς την 23η  Δεκεμβρίου 2016, κι ενώ το πλοίο εκτελούσε το προγραμματισμένο δρομολόγιο Χανιά – Πειραιάς.

Μολονότι, οι έρευνες του Λιμενικού Σώματος για τον εντοπισμό του 34χρονου ναυτικού συνεχίστηκαν άκαρπες τα πρώτα 24ωρα της εξαφάνισής του, εξεδόθη omnibus alert με τα στοιχεία και τη φωτογραφία του.

Πρόκειται για τον Σπύρο Καραμπούλη, ο οποίος κατά τη διάρκεια του ταξιδιού δεν επέστρεψε ποτέ στην καμπίνα που μοιραζόταν μαζί με άλλον συνάδελφό του ναυτικό. Ο συγκάτοικος του ανήσυχος για την εξαφάνιση του Σπύρου ενημέρωσε τον καπετάνιο του «Έλυρος» και εκείνος με τη σειρά του τις λιμενικές αρχές.

eksafanish-naftikou

Πιθανότερη θεωρείται η εκδοχή ο άτυχος άνδρας να έπεσε στη θάλασσα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ωστόσο οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεχίζονται και στη στεριά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του omnibus alert, ο 34χρονος Σπύρος, την ημέρα της εξαφάνισής του φορούσε τη στολή του, δηλαδή μπλε παντελόνι, άσπρο πουκάμισο και μπλε γιλέκο. Είναι ψηλός, 1,88 μ., αδύνατος και έχει καστανά μάτια και μαλλιά.

Διαφήμιση
Διαφήμιση