HomeHL-CultureΜε επιτυχία η παράσταση «Ο Ψαροτρομάρας»

Με επιτυχία η παράσταση «Ο Ψαροτρομάρας»

Από το Κου – Κλο Θέατρο Κρήτης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία σήμερα η παιδική παράσταση κουκλοθέατρου «ο Ψαροτρομάρας» από το Κου-Κλο Θέατρο Κρήτης, στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου. Η παράσταση ήταν ενόψει των εορταστικών εκδηλώσεων που οργανώνει το σωματείο εργαζομένων ΠαΓΝΗ και ήταν με ελεύθερη είσοδος για όλους.

Τον Ψαροτρομάρα  είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τα παιδιά των εργαζομένων, τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού, παιδιά που νοσηλεύονται στις κλινικές καθώς και οποιοσδήποτε εργαζόμενος ή επισκέπτης του νοσοκομείου. Το έργο μας έδωσε τη δυνατότητα να συλλογιστούμε έννοιες όπως η «δημοκρατία», η «αλληλεγγύη» και η «οικολογία».

image1

Η Διοίκηση του σωματείου θεωρεί το ίδιο σημαντικό μαζί με τη μάχη για τα εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματα των εργαζομένων να εξασφαλίζει στο μέτρο του δυνατού τη δυνατότητα για πολιτιστικές και άλλες δραστηριότητες και εκδηλώσεις.

Το ΔΣ του σωματείου εργαζομένων ευχαριστεί την ομάδα του Κου-Κλο Θεάτρου Κρήτης, όπως και όλα τα παιδιά και τους συναδέλφους για τη συμμετοχή τους και εύχεται σε όλον τον κόσμο Χρόνια Πολλά με Υγεία, Αγώνες και Διεκδικήσεις.

Διαφήμιση
Διαφήμιση