HomeΕΛΛΑΔΑΔήμος Αθηναίων: 160.000 ευρώ θα κοστίσει η πρωτοχρονιάτικη γιορτή

Δήμος Αθηναίων: 160.000 ευρώ θα κοστίσει η πρωτοχρονιάτικη γιορτή

Ελεύθερη η μετάδοσή της από όλα τα κανάλια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διευκρινίσεις σχετικά με το κόστος και τη μετάδοση της πρωτοχρονιάτικης εορτής έδωσε ο δήμος Αθηναίνων μετά από δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το δήμο το κόστος της εορτής θα είναι της τάξης των 160.000 ευρώ, εξηγώντας ότι το κόστος αυτό ισοδυναμεί με το 10% του κόστους αντίστοιχων εκδηλώσεων στο παρελθόν καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου γινόταν λόγο για ρεβεγιόν αξίας 190.000 ευρώ.

Όσον αφορά την τηλεοπτική κάλυψη της εκδήλωσης από το δήμο Αθηναίων διευκρινίζουν ότι ο λόγος που δεν θα μεταδοθεί ολόκληρη από την ΕΡΤ αλλά μόνο ένα μικρό τμήμα πριν και μετά την αλλαγή του χρόνου, όπως ανέφεραν τα ίδια δημοσιεύματα, είναι γιατί το ίδιο το κρατικό κανάλι ενημέρωσε ότι θα καλύψει μόνο μισή ώρα από το πρόγραμμα του «ρεβεγιόν».

Παράλληλα εξηγούσαν ότι από το δήμο Αθηναίων δεν έχει υπάρξει καμία ανάθεση για μετάδοση της συγκεκριμένης εκδήλωσης διευκρινίζοντας ότι ως έχει δοθεί το ελεύθερο σε όποιο κανάλι θέλει να καλύψει τηλεοπτικά την πρωτοχρονιάτικη εορτή.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση