HomeHL-9Τελευταίο “αντίο” στον 53χρονο που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Τελευταίο “αντίο” στον 53χρονο που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Παρασύρθηκε από τρία αυτοκίνητα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αποχαιρετούν σήμερα στις 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό της Αγίας Πελαγίας στην Αγία Βαρβάρα η οικογένεια, φίλοι και συγχωριανοί τον 53χρονο Ανδρέα Ψυχάκη, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο, όταν χτυπήθηκε διαδοχικά το πρωί της Τρίτης από τρία αυτοκίνητα στην εθνική οδό Ηρακλείου-Μοιρών.

Ο άτυχος 53χρονος, που ήταν πατέρας δύο παιδιών, καταγόταν από την Άνδρο, αλλά είχε παντρευτεί και ζούσε μόνιμα με την οικογένεια του στην Αγία Βαρβάρα.

Όλοι κάνουν λόγο για έναν ήσυχο άνθρωπο, σωστό οικογενειάρχη, ο οποίος ήταν παππούς τριών εγγονιών, που πάλευε καθημερινά για το μεροκάματο, προκειμένου να ζήσει την οικογένεια του.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα εκτιμήσεις, ο άτυχος 53χρονος είχε φύγει από σπίτι του για να πάει σε δουλειά, όταν κινούμενος στην εθνική, έμεινε το αυτοκίνητο του από βενζίνη.

Τότε ο 53χρονος κατέβηκε για να βάλει βενζίνη με μπιτόνι που είχε μαζί του, με αποτέλεσμα να μη γίνει αντιληπτός από τους οδηγούς των οχημάτων, να παρασυρθεί και να πολτοποιηθεί.

Τραγικές φιγούρες η σύζυγος του και τα παιδιά του, οι οποίοι κλήθηκαν να αναγνωρίσουν το άψυχο σώμα του συζύγου της, το οποίο είχε στην κυριολεξία πολτοποιηθεί από τα δύο αυτοκίνητα, που πέρασαν από πάνω του.

Οι αστυνομικές αρχές έχουν προχωρήσει στη σύλληψη των δύο εκ των τριών οδηγών, που χτύπησαν τον άτυχο 53χρονο, χωρίς ωστόσο να έχει διευκρινιστεί με ποια σειρά πέρασαν από το συγκεκριμένο σημείο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση