HomeHL-SportsΓιοακίμ Αντουκόρ: «Υπέροχο συναίσθημα να φοράω τη φανέλα του ΟΦΗ»

Γιοακίμ Αντουκόρ: «Υπέροχο συναίσθημα να φοράω τη φανέλα του ΟΦΗ»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ενθουσιασμένος με τον ΟΦΗ, τον κόσμο του, το αθλητικό κέντρο, αλλά και την πόλη του Ηρακλείου δηλώνει ο Γιοακίμ Αντουκόρ!

Ο 23χρονος Γκανέζος μέσος, απο τις «αποκαλύψεις» του φετινού ΟΦΗ, μίλησε στην ιστοσελίδα grandsport.gr  για τις συνθήκες που έχει βρεί στην κρητική ομάδα, για την οποία λέει ότι «πιστεύω στην μοίρα, ο ΟΦΗ ήταν το κατάλληλο μέρος για εμένα.

Ήταν σημάδι για εμένα το να υπογράψω στον ΟΦΗ και το να φοράω την φανέλα του είναι ένα υπέροχο συναίσθημα».

Για την μεταγραφή του στον ΟΦΗ, ο Αντουκόρ λέει πως «δεν γνώριζα τίποτα μέχρι να μου γίνει πρόταση. Ο μάνατζερ μου, μου είπε να δω στο YouTube για τον ΟΦΗ και θα καταλάβω ακριβώς ποια είναι η ομάδα. Το είδα και ήταν απίστευτο».

Ο δυναμικός μέσος μίλησε για τις μεγάλες νίκες του ΟΦΗ με Παναθηναικό και Ηρακλή στο Κύπελλο Ελλάδος. Οπως είπε «ήταν σπουδαία παιχνίδια επειδή ήταν και μέσα στην έδρα μας. Ήταν καλό που τα κερδίσαμε γιατί αποδείξαμε το ποια είναι η θέση που ανήκει ο ΟΦΗ».

Για τον κόσμο του ΟΦΗ και το Γεντί Κουλέ, ο Αντουκόρ λέει πως «ενθουσιάζομαι κάθε φορά που ακούω τα συνθήματα, η ατμόσφαιρα είναι εκπληκτική. Ο κόσμος του ΟΦΗ είναι τόσο παθιασμένος για την ομάδα και αυτό μας δίνει κουράγιο και θετικό πνεύμα».

Για τις συνθήκες που έχει βρεί στον ΟΦΗ και το αθλητικό κέντρο που διαθέτει ο Αντουκόρ, λέει πως  «ο ΟΦΗ ειναι μια μεγάλη ομάδα και πρέπει να πω ότι εντυπωσιάστηκα όταν είδα το προπονητικό κέντρο του ΟΦΗ.

Είναι μια μεγάλη ομάδα με μεγάλη ιστορία, πολύ οικογενειακό κλίμα και πολλά προοπτικές για το μέλλον».

Ο Γκανέζος μέσος αναφέρεται όμως με κολακευτικά λόγια και για την πόλη του Ηρακλείου. Οπως λέει «είναι μια εκπληκτική πόλη με υπέροχο καιρό, τρομερό φαγητό και καλούς ανθρώπους». 

grandsport.gr