HomeΕΛΛΑΔΑΜε δημάρχους της δυτικής Θεσσαλονίκης συναντήθηκε ο Καραμανλής

Με δημάρχους της δυτικής Θεσσαλονίκης συναντήθηκε ο Καραμανλής

Με πρωτοβουλία του προέδρου της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με Δημάρχους της δυτικής Θεσσαλονίκης συναντήθηκε την περασμένη εβδομάδα ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής. Η συνάντηση διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του προέδρου της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας και Δημάρχου Αμπελοκήπων Μενεμένης, Λάζαρου Κυρίζογλου.

Δήμαρχοι και πρώην πρωθυπουργός συζήτησαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τοπική αυτοδιοίκηση και για την πολιτική επικαιρότητα ενώ θυμήθηκαν στιγμές από την πολιτική τους δράση όταν ακόμη ο Κώστας Καραμανλής ήταν βουλευτής στην Α’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

Παραβρέθηκαν οι Δήμαρχοι: Πυλαίας Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, Κορδελιού Ευόσμου Πέτρος Σούλας, Αμπελοκήπων Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, Βόλβης Διαμαντής Λιάμας, Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης και Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης.

Η συνάντηση έγινε στο μεζεδοπωλείο Ρακί στους Αμπελόκηπους. Το γεύμα περιελάμβανε ποικιλία κρεατικών στη σχάρα, πλήθος ορεκτικών και αρκετή ρακί.

Χαρακτηριστικό στιγμιότυπο της συνάντησης ήταν η επίσκεψη ενός πλανόδιου πωλητή που πωλούσε κάλτσες. Ο πρώην πρωθυπουργός έβαλε το χέρι στην τσέπη και έδωσε στον πωλητή 50 ευρώ για να τον ενισχύσει οικονομικά ζητώντας του να του δώσει μερικά ζευγάρια μαύρες κάλτσες.

Πηγή: thestival.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση