HomeΕΛΛΑΔΑΧίος: Μαχαίρωσαν Σύρο μετανάστη

Χίος: Μαχαίρωσαν Σύρο μετανάστη

Λιποθύμησε ενώ πήγαινε στο νοσοκομείο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο νοσοκομείο της Χίου επιδίωξε να φθάσει περπατώντας ένας Σύρος μετανάστης, έχοντας πολλαπλά τραύματα στο επάνω μέρος του σώματός του.

Οπως εικάζεται, το αντικείμενο από το οποίο έχει προκληθεί ο τραυματισμός του είναι μαχαίρι ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του astraparis.gr ο Σύρος μετανάστες φέρεται να έχει μεταβεί πεζός στο νοσοκομείο προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ο 26χρονος ο οποίος αιμορραγούσε, όταν κατέφθασε στο νοσοκομείο, υπολογίζεται λίγο μετά τις εννιά το βράδυ της Κυριακής έχασε τις αισθήσεις του. Για λόγους ασφαλείας και ενώ η κατάσταση της υγεία τους δεν εμπνέει καμία ανησυχία παραμένει σε νοσηλεία μέχρι και σήμερα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας και σύμφωνα με την κατάθεση του 26χρονου, το ίδιο βράδυ του επιτέθηκαν πέντε άτομα αγνώστων στοιχείων, στην ευρύτερη περιοχή του καταυλισμού της Σούδας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 26χρονος Σύρος δήλωσε ότι του επιτέθηκαν Αλγερινοί, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής η υποδιεύθυνση ασφαλείας Χίου, που διενεργεί την προανάκριση να έχει καταφέρει να εντοπίσει τους δράστες.

Iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση