HomeHL-9Πληρωμή προνοιακών επιδομάτων

Πληρωμή προνοιακών επιδομάτων

Από το δήμο Βιάννου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κανονικά πλέον από τις υπηρεσίες του  δήμου Βιάννου θα γίνεται η πληρωμή των προνοιακών επιδομάτων στους δικαιούχους Δημότες του δήμου. Η ανάληψη της σχετικής υποχρέωσης που μέχρι σήμερα γινόταν από τις υπηρεσίες του Δήμου Ηρακλείου έγινε με την υπ’ αριθμό 279/2016 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βιάννου. Ήδη απεστάλη στο Υπουργείο Εσωτερικών  ο κατάλογος των δικαιούχων για το τελευταίο δίμηνο του 2016 προκειμένου να τους καταβληθούν προνοιακά επιδόματα ύψους 49.548,28 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι  η νέα αυτή αρμοδιότητα θα ασκηθεί από το υφιστάμενο προσωπικό με υπεύθυνο της σχετικής διαδικασίας τον κο Μεραμβελιωτάκη Ιωάννη, ενώ οι δαπάνες αγοράς του σχετικού πληροφορικού προγράμματος και του αναγκαίου υλικοτεχνικού εξοπλισμού θα βαρύνουν τον προϋπολογισμό του Δήμου, χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση των δημοτών.

Ο Δήμος παρα την υποστελεχωσή του και τεράστιες γραφειοκρατικές ανάγκες που καλείται καθημερινά να καλύψει αναλαμβάνει μια επιπλέον υποχρέωση με γνώμονα πάντα το συμφέρον και την εξυπηρέτηση των δημοτών του.

Διαφήμιση
Διαφήμιση