HomeΚΟΣΜΟΣΈγκυος σερβιτόρα εισέπραξε φιλοδώρημα 900 δολαρίων

Έγκυος σερβιτόρα εισέπραξε φιλοδώρημα 900 δολαρίων

Σε εστιατόριο στην Αριζόνα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μία σοκαριστικά ευχάριστη έκπληξη περίμενε την Sarah Clark, σερβιτόρα και μπαργούμαν σε εστιατόριο στην Αριζόνα.

Η γυναίκα, που διανύει τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της, εκμυστηρεύτηκε στο CNN ότι πριν λίγες ημέρες εισέπραξε φιλοδώρημα 900 δολαρίων από πελάτισσα του καταστήματος.

«Ακούς ότι συμβαίνουν τέτοιες ιστορίες, αλλά ποτέ δεν περιμένεις ότι θα σου συμβεί κι εσένα», είπε η Clark και πρόσθεσε ότι πρόκειται για μία τεράστια βοήθεια για την ίδια και την οικογένειά της, ειδικά τώρα που θα έρθει στον κόσμο και το παιδί της.

Η Clark πρόκειται να γεννήσει έως τις 8 Ιανουαρίου και κατά τη διάρκεια της άδειάς της δεν θα λαμβάνει μισθό, κάτι που είναι σύνηθες στις επιχειρήσεις εστίασης, ενώ και ο αρραβωνιαστικός της θα μείνει προσωρινά χωρίς δουλειά, λόγω ενός χειρουργείου στο οποίο θα υποβληθεί.

«Αρχικά δεν μπορούσα να το πιστέψω, γιατί ήταν ένα τόσο μεγάλο ποσό», είπε και πρόσθεσε «900 δολάρια είναι πολλά χρήματα. Μου πήρε λίγο χρόνο να το συνειδητοποιήσω και όταν τελικά το πίστεψα, έκλαψα».

Όπως ανέφερε, η γυναίκα που της άφησε το φιλοδώρημα είναι πελάτισσα του εστιατορίου και εκτός από τα 900 δολάρια, της έγραψε ένα σημείωμα πάνω στην απόδειξη: «αυτά είναι λεφτά από τον Θεό. Μας τα έδωσε για να σου τα δώσουμε. Ο Θεός να σε ευλογεί».

Ethnos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση