HomeHL-9Έπαιξαν… μπάσκετ για καλό σκοπό

Έπαιξαν… μπάσκετ για καλό σκοπό

Ευχαριστήρια ανακοίνωση Αστυνομικών και Λιμενικών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Έπαιξαν… μπάσκετ για καλό σκοπό οι αστυνομικοί με τους λιμενικούς Ηρακλείου και αντί εισιτηρίου ζήτησαν τρόφιμα προκειμένου να τα προσφέρουν σε όσους έχουν ανάγκη.

Με κοινή ανακοίνωση οι Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων και Λιμενικού Σώματος ευχαριστούν όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά τους.

20161223_185945

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου και η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης ευχαριστούμε θερμά όσους στήριξαν έμπρακτα τη προσπάθεια συγκέντρωσης τροφίμων μακράς διάρκειας , κατά τη διάρκεια φιλικού αγώνα των ομάδων καλαθοσφαίρισής μας που έλαβε χώρα την Παρασκευή 23-12-2016 και ώρα 17.00 στο κλειστό γυμναστήριο ‘’ ΔΥΟ ΑΟΡΑΚΙΑ’’ στη Νέα Αλικαρνασσό. Τα τρόφιμα δόθηκαν στην φιλανθρωπικού χαρακτήρα οργάνωση ‘’ΚΙΤΡΙΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ’’ προκειμένου να διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες της πόλης μας που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθειά τους για την επιτυχή διοργάνωση: την ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Α.Ε. Ο.Τ.Α, την Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης, τον Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης και όλους όσους βοήθησαν για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης. Ευχόμαστε σε όλους καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο Έτος.

20161223_185822_001

Διαφήμιση
Διαφήμιση