HomeHL-SportsΚοινή κοινωνική δράση του ΟΦΗ και της Stoiximan

Κοινή κοινωνική δράση του ΟΦΗ και της Stoiximan

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε μια όμως ακόμη κοινωνική δράση συμμετείχαν οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, παραμονές των Χριστουγέννων.

O κεντρικός χορηγός του ΟΦΗ η Stoiximan, πρόσφερε ηλεκτρικές συσκευές αξίας 5 χιλιάδων ευρώ στον ξενώνα κακοποιημένης γυναίκας στο Ηράκλειο.

Οι συσκευές παραδόθηκαν την Πέμπτη σε εκδήλωση που έγινε στα γραφεία του συνδέσμου μελών γυναικείων σωματείων του Νομού Ηρακλείου.

Οπως αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Stoiximan.gr «ο Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου & Ν. Ηρακλείου έχει δημιουργήσει κάτι πραγματικά σπουδαίο. Η αποστολή και το έργο του θέτουν τη γυναίκα και το παιδί όχι μόνο υπό την προστασία του, αλλά αυτό για το οποίο αξίζουν συγχαρητήρια είναι η προσπάθεια που καταβάλλουν οι άνθρωποί της για να αναδείξουν ένα ,δυστυχώς, υπαρκτό κοινωνικό ζήτημα.

Η διαφύλαξη και η προστασία των δικαιωμάτων είναι υπόθεση και καθήκον όλων μας. Στη Stoiximan, αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες της κοινωνίας και νιώθουμε την ευθύνη της συνεισφοράς μας όπου και όποτε κάποιος χρειάζεται την στήριξή μας.

Γιατί πιστεύουμε πολύ στους απλούς καθημερινούς ήρωες, δηλαδή σε ανθρώπους που συνεισφέρουν στο κοινό καλό, που αναλαμβάνουν με θάρρος να σταθούν σε όσους αδυνατούν να το κάνουν. Ο «Ξενώνας για την Κακοποιημένη Γυναίκα και το Παιδί» είναι πράγματι αναγκαιότητα.

Τοποθετεί την οικογένεια και την κοινωνία υψηλά στις προτεραιότητές μας. Ευχαριστούμε την αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών της ομάδας του ΟΦΗ, που συνεργούμε και υλοποιούμε από κοινού πρωτοβουλίες όπως τη σημερινή, για να ενισχύσουμε αυτό το πολύτιμο έργο».

Στην εκδήλωση εκ μέρους των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ συμετείχαν οι Χαντί, Μπουρσέλης, Μίκιτς και εκ μέρους της διοίκησης της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 οι κ.κ. Μιχάλης Μυλωνάκης, Δημήτρης Αποστολάκης, Κώστας Ζερβάκης.

Η κ. Μαίρη Παχιαδάκη, πρόεδρος του Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου, ανέφερε ότι «πολλά ευχαριστώ σε αυτό που γίνεται. Στην Stoiximan και τον ΟΦΗ. Να είμαστε όλοι καλά και ναέχουμε ανοιχτά τα μάτια της ψυχής. Ευχαριστώ προσωπικά την κυρία Μεταξαράκη που είναι μέλος μας και αποτέλεσε το συνδετικό κρίκο για αυτην την πρωτοβουλία».

Διαφήμιση
Διαφήμιση