HomeHL-LifestyleΟι Γουίλιαμ και η Κέιτ σπάνε το… πρωτόκολλο

Οι Γουίλιαμ και η Κέιτ σπάνε το… πρωτόκολλο

Πού θα κάνουν Χριστούγεννα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το βασιλικό πρωτόκολλο αποφάσισαν να «σπάσουν» η Κέιτ Μίντλετον και ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ, απορρίπτοντας το κάλεσμα της βασίλισσας για να γιορτάσουν όλοι μαζί στο εξοχικό της οικογενείας στο Σάντριγχαμ και προτιμώντας να περάσουν ευχάριστες στιγμές με την οικογένεια της… Κέιτ.

Και μπορεί η παράδοση να θέλει την βασιλική οικογένεια, όλη μαζεμένη στο εξοχικό για τις γιορτές, ωστόσο η Κέιτ αποφάσισε να απέχει απ’ αυτό λόγω των παιδιών της, Πρίγκιπα Τζορτζ και Πριγκίπισσα Σάρλετ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους ειδικούς, η απόφαση της Κέιτ είναι και η πιο σωστή, καθώς το αυστηρό περιβάλλον που θα επικρατούσε στο Σάντριγχαμ δεν θα ήταν ιδανικό για τα μικρά παιδιά.

«Είναι απολύτως σωστό το κάνει το ζεύγος πίσω σε κάποια θέματα που αφορούν το πρωτόκολλο, καθώς έτσι η ζωή της Σάρλοτ και του Τζορτζ θα είναι πιο φυσιολογική», ανέφεραν οικογενειακοί σύμβουλοι στην Daily Mail.

Τα Χριστούγεννα στο Σάντριγχαμ είναι σαν να βρίσκεσαι στο στρατό, καθώς το χρονοδιάγραμμα είναι αυστηρό από την ώρα που θα φάνε πρωινό, μέχρι που θα καθίσουν ξανά στο τραπέζι το μεσημέρι.

Από την άλλη, η Πίπα έχει περιγράψει τα Χριστούγεννα στους Μίντλετον ως πολύ ήρεμα και κεφάτα, με τον πατέρα της να φοράει αστείες στολές, όπως μία φορεσιά σούμο.

«Τα παιδιά είναι ακόμη πολύ μικρά για να καταλάβουν τους περιορισμούς που έχουν ως μέλη της βασιλικής οικογένειας, πράγμα που σημαίνει πως θα πρέπει να κάθονται ήσυχα σε αρκετές περιπτώσεις», αναφέρει σε εγχειρίδιο που έχει γράψει για τους γονείς μία ειδικός επισημαίνοντας πως αυτό που έχει πραγματικά νόημα για τα παιδιά τις γιορτινές μέρες είναι να δένονται με την οικογένειά τους, να λαμβάνουν δώρα και φυσικά αγάπη.

Πάντως να σημειωθεί πως ούτε η βασίλισσα Ελισάβετ έχει πάει στο Σάντρινγκχαμ ακόμη, καθώς εκείνη και ο πρίγκιπας Φίλιππος είχαν κρυολόγημα.

Bovary.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση