HomeHL-PsilaΟι καβγάδες, τα νεύρα και…τα έρμα τα ζωντανά!!!!

Οι καβγάδες, τα νεύρα και…τα έρμα τα ζωντανά!!!!

Ομηρικοί καβγάδες εντός της Βουλής

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το τελευταίο διάστημα έχουμε γίνει όλοι μάρτυρες απίστευτων καβγάδων εντός του Κοινοβουλίου, αλλά και έντονου εκνευρισμού στελεχών της Κυβέρνησης για τη στάση των δανειστών και τα μέτρα, που υποχρεούται να πάρει η χώρα μας, μήπως και δούμε…μια άσπρη μέρα ( χωρίς να χιονίσει).

Γαιδούρια, κότες και μάλιστα “λιράτες”, λιοντάρια, γατάκια και ελέφαντες έχουν επιστρατευτεί από στελέχη της Κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης προκειμένου να παρουσιαστεί η κατάσταση που επικρατεί τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Την αρχή έκανε ο ομηρικός καβγάς του κ. Παύλου Πολάκη με τον κ. Άδωνι Γεωργιάδη, όπου ανάμεσα στις ύβρεις, που εκτοξεύτηκαν μεταξύ των δύο ανδρών ήταν “γαιδούρι” και “κότα λιράτη”.

Τη σκυτάλη πήρε ο κ. Τσακαλώτος, ο οποίος απογοητευμένος από τη στάση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου προς την Ε.Ε., το χαρακτήρισε ως ένα “γατάκι” και όχι ως “λιοντάρι”, όπως το ταμείο θεωρεί τον εαυτό του.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης σε συνέντευξη του, αναφερόμενος στη διένεξη ΔΝΤ-Ε.Ε., τόνισε ότι αντί να κερδίσει ένας από τους δύο ή να κάνουν μια υποχώρηση, θα τα βρουν μεταξύ τους με στόχο να συντριβεί η Ελλάδα ανάμεσα στους “ελέφαντες”.

Απ’ό,τι καταλαβαίνουμε, οι περισσότεροι από την Κυβέρνηση τρέφουν μια ιδιαίτερη αγάπη προς τα ζώα, χρησιμοποιώντας τα αρκετές φορές σε εκφράσεις τους, αν και γίνεται…με την κακή έννοια!

Εμείς θα τους προτείναμε να τα αφήσουν ήσυχα…γιατί τι τους φταίνε και τα έρμα τα ζωντανά!!!!

Διαφήμιση
Διαφήμιση