HomeHL-LifestyleΦήμες για διαζύγιο Κλούνεϊ – Αλαμουντίν

Φήμες για διαζύγιο Κλούνεϊ – Αλαμουντίν

Το κόστος του διαζυγίου θα ανέλθει στα 300 εκατ. δολάρια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στα χνάρια των Τζολί – Πιτ ακούγεται ότι βαδίζει ο γάμος του Τζορτζ Κλούνεϊ και της Αμάλ Αλαμουντίν.

Αν και η πανέμορφη δικηγόρος και ακτιβίστρια κατάφερε να οδηγήσει σε γάμο έναν ορκισμένο εργένη, φαίνεται ότι ο χολιγουντιανός σταρ δεν το είχε σκεφτεί αρκετά καλά…

Το ζευγάρι έχει αρκετό καιρό να κάνει κάποια κοινή δημόσια εμφάνιση και φήμες τους θέλουν να έχουν ήδη αποφασίσει να πάρουν χωριστούς δρόμους στην ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του αμερικανικού περιοδικού ΟΚ!, «η Αμάλ και ο Τζορτζ θα ανακοινώσουν σύντομα το διαζύγιό τους. Το διαζύγιο, το κόστος του οποίου θα ανέλθει στα 300 εκατ. δολάρια θα προκαλέσει σεισμό στο Χόλιγουντ».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ένας από τους λόγους του χωρισμού, είναι το γεγονός ότι η Αμάλ ήθελε παιδιά, ενώ ο Κλούνεϊ όχι. «Ενώ αγαπούν ο ένας τον άλλον, μάλλον συνειδητοποιούν ότι θέλουν διαφορετικά πράγματα στη ζωή», ανέφερε μια πηγή, ενώ λέγεται επίσης ότι αν προχωρήσει το διαζύγιο, η Αμάλ θα πάρει μεγάλο μέρος της περιουσίας του διάσημου ηθοποιού.

Η πηγή πρόσθεσε επίσης: «Όταν ο Τζορτζ και η Αμάλ έγιναν ζευγάρι, οι φίλοι τους πίστευαν ότι ήταν το τέλειο ζευγάρι. Ωστόσο πλέον, οι περισσότεροι περιμένουν την αναγγελία του διαζυγίου τους».

Newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση