Συνεχίζεται σήμερα, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου, η εκδίκασης της υπόθεσης του βιασμού της 28χρονης μητέρας στο Καστέλι του Δήμου Μινώα Πεδιάδας.

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, χθες η ατμόσφαιρα ήταν τεταμένη και το ενδιαφέρον της δίκης είχε στραφεί στην κατάθεση του συζύγου της 28χρονης καταγγέλλουσας, η οποία έχει ισχυριστεί ότι έπεσε θύμα βιασμού από δύο συγχωριανούς της το καλοκαίρι του 2013.

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του, ο σύζυγος του θύματος ήρθε σε φραστική αντιπαράθεση με τους συνηγόρους υπεράσπισης των δύο κατηγορουμένων, και μάλιστα η ένταση που προκλήθηκε ήταν τέτοια, ώστε χρειάστηκε να διακοπεί η ακροαματική διαδικασία, προσωρινά, προκειμένου να κατευναστούν τα πνεύματα.

Χθες επίσης στο δικαστήριο κατέθεσε και η σύζυγος του ενός εκ των δύο κατηγορουμένων, η οποία από την πλευρά της ισχυρίστηκε ότι η οικογένειά της κινδύνευσε να τιναχθεί στον αέρα, ενώ ανέφερε ότι η 28χρονη καταγγέλλουσα είχε συνάψει ερωτική σχέση με τον άνδρα της, τον οποίο στη συνέχεια κατηγόρησε ότι τη βίασε.

Διαφήμιση
Διαφήμιση