HomeΚΡΗΤΗ3.000 λίτρα πετρελαίου θέρμανσης στο… νέο γυμνάσιο Ατσιπόπουλου

3.000 λίτρα πετρελαίου θέρμανσης στο… νέο γυμνάσιο Ατσιπόπουλου

Ο δήμος Ρεθύμνου ευχαριστεί

Διαφήμιση
Διαφήμιση

3.000 λίτρα πετρελαίου θέρμανσης έχει και φέτος το νέο γυμνάσιο Ατσιπόπουλου, δωρεά της εταιρίας Aegean.

Ο δήμος Ρεθύμνου με αφορμή αυτή την δωρέα ευχαρίστησε με ανακοίνωσή του την εταιρία.

Αναλυτικά το ευχαριστήριο:

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η εταιρία AEGEAN (πετρελαιοειδή) των Δημήτρη και Ιακώβου Μελισσανίδη ανταποκρίθηκε στο αίτημά μας και δώρισε στο Νέο Γυμνάσιο Ατσιποπούλου 3000 λίτρα πετρελαίου θέρμανσης.

Το τμήμα Παιδείας του Δήμου Ρεθύμνης και οι σχολικές κοινότητες των παραπάνω σχολείων ευχαριστούν θερμά και ειλικρινά την εταιρία Αegean και τα στελέχη της για την σημαντική αυτή προσφορά , η οποία θ ανακουφίσει ένα σημαντικό πρόβλημα των σχολείων μας , σε αυτήν την δύσκολη οικονομική συγκυρία .

Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε στον κ. Σαμψών Νίκο, Στρατηγό ε.α και Δ/ντη της εταιρίας aegean , από το  Ατσιπόπουλο , ο οποίος προώθησε τις απαραίτητες ενέργειες για να υλοποιηθεί αυτή η δωρεά , όπως και στους Επιχειρησιακό Υπεύθυνο Κρήτης της AEGEAN κ Γεώργιο Παπαδογιαννάκη και τον Αντιπρόσωπο της AEGEAN στο Ρέθυμνο , για την άμεση Ανταπόκρισή τους και συμβολή τους στη ικανοποίηση του αιτήματος μας.

Ευχόμαστε στους δωρητές να έχουν υγεία , δύναμη και να συνεχίσουν με την ίδια διάθεση το κοινωνικό τους έργο , το οποίο ελπίζουμε να βρει μιμητές

Διαφήμιση
Διαφήμιση