HomeΚΡΗΤΗΕπίσκεψη… ανθρωπιάς και συμπαράστασης για τα άτομα με αναπηρίες

Επίσκεψη… ανθρωπιάς και συμπαράστασης για τα άτομα με αναπηρίες

Η προσφορά είναι διαρκής

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αναγνωρίζοντας την ουσιαστική πρόσφορα και την ανάγκη να ενισχυθεί το έργο που επιτελεί εδώ και πολλά χρόνια στην πόλη μας το Κέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας για άτομα με αναπηρίες «Αγάπη», στελέχη και μέλη της ΟΝΝΕΔ Ρεθύμνου επισκέφτηκαν τις προσωρινές εγκαταστάσεις του συλλόγου στο πλαίσιο της πανελλαδικής δράσης της οργάνωσης «Κανείς δεν είναι Μόνος».

Η δράση αυτή αποτελεί την πρώτη από σειρά εκδηλώσεων, με την σκέψη πως η προσφορά, σε όσους το έχουν πραγματική ανάγκη, δεν πρέπει να περιορίζεται μόνο τις γιορτές, αλλά να είναι διαρκής και συνεχώς αυξανόμενη.

Κατά την επίσκεψη έλαβε χώρα εποικοδομητική συζήτηση με τους ωφελούμενους, το προσωπικό και τη διοίκηση του συλλόγου.

Τα μέλη της ΟΝΝΕΔ είχαν την ευκαιρία να ακούσουν παραδοσιακά κάλαντα και να συζητήσουν με τους ωφελούμενους του Κέντρου Διημέρευσης, ενώ παράλληλα τα στελέχη του Συλλόγου ανέπτυξαν τον προγραμματισμό και το όραμα του Συλλόγου, με ιδιαίτερη αναφορά στην συμβολή των Ρεθυμνιώτων που όλα αυτά τα χρόνια στηρίζουν στην πράξη την προσπάθεια τους.

Στην επίσκεψη παραβρέθηκε ο Γραμματέας Νοτίου Ελλάδος και Πρόεδρος της Ν.Ε της ΟΝΝΕΔ Ρεθύμνου, κ. Στρατής Ψυχαράκης, η Τομεάρχης Κρήτης κ. Οικονομάκη Μάνια, ο Πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης Ρεθύμνου, κ. Σκαλούμπακας Θάνος και άλλα μέλη και στελέχη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση