HomeHL-EconomyΑύριο η ψηφοφορία για τον ΦΠΑ στα νησιά -Ονομαστική ζήτησε το ΠΑΣΟΚ

Αύριο η ψηφοφορία για τον ΦΠΑ στα νησιά -Ονομαστική ζήτησε το ΠΑΣΟΚ

Στις 7 το απόγευμα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την Τετάρτη, στις 19:00 το απόγευμα, μετατέθηκε η ψήφιση της τροπολογίας για την αναστολή της αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά που πλήττονται από την προσφυγική κρίση, μετά το αίτημα ονομαστικής ψηφοφορίας που κατέθεσε η Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Το πολυνομοσχέδιο (Πτωχευτικός Κώδικας, ηλεκτρονικές συναλλαγές, οικειοθελής δήλωση για αδήλωτα εισοδήματα κ.α.) στο οποίο ενσωματώθηκε η εν λόγω τροπολογία, ψηφίστηκε και στα άρθρα και τις τροπολογίες του, κατά πλειοψηφία.

Από την πλευρά της, η Νέα Δημοκρατία καταψήφισε όλες τις τροπολογίες, παρά το γεγονός ότι υπήρχαν ρυθμίσεις που ήθελε να στηρίξει, εξαιτίας του τρόπου νομοθέτησης εκ μέρους της κυβέρνησης.

«Βιώνουμε τον απόλυτο εξευτελισμό της νομοθετικής διαδικασίας», τόνισε ο εισηγητής της ΝΔ, Απόστολος Βεσυρόπουλος, καθώς όπως υπογράμμισε από τις 15 τροπολογίες που κατατέθηκαν στο πολυνομοσχέδιο, οι 10 κατατέθηκαν εκπρόθεσμα.

Επισήμανε, ωστόσο, πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα ψηφίσει την τροπολογία για την αναστολή αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά.

Iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση