HomeHL-9Δύο χρόνια μετά εξακολουθούν να ψάχνουν στο Ηράκλειο αγνοούμενο έμπορο

Δύο χρόνια μετά εξακολουθούν να ψάχνουν στο Ηράκλειο αγνοούμενο έμπορο

Κανένα ίχνος του Κώστα Τάγκα από τα Γιάννενα – Εξαφανίστηκε το 2014

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στο Ηράκλειο εξακολουθούν να αναζητούν τον Κώστα Τάγκα, έμπορο από τα Γιάννενα, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το 2014.

Μάλιστα, από σήμερα και κατόπιν εισαγγελικής εντολής ζητήθηκε επαναδημοσίευση της εξαφάνισης του 55χρονου επιχειρηματία από το Omnibus Alert.

Η υπόθεση της εξαφάνισης του Κώστα Τάγκα αποτελεί μυστήριο για τους συγγενείς του στα Γιάννενα, οι οποίοι είχαν ζητήσει και τη συνδρομή της γνωστής δημοσιογράφου Αγγελικής Νικολούλη.

tagkas

Ο πρώην έμπορος, είχε εξαφανιστεί τον Ιούλιο του 2014 από την περιοχή του νοσοκομείου «Χατζηκώστα» στα Γιάννενα και όπως είχε προκύψει από τις μαρτυρίες των συγγενών του αλλά και τις πρώτες έρευνες της εκπομπής της κ. Νικολούλη, ο 55χρονος πιθανότατα είχε πέσει θύμα επιτηδείων, τους οποίους και εμπιστεύθηκε. Αρχικά, τα ξαδέλφια του και οι φίλοι του που τον αναζητούσαν είχαν την εντύπωση πως ο πρώην έμπορος είχε φύγει από τα Γιάννενα με σκοπό να εγκατασταθεί μόνιμα στην Κρήτη, όπου θα είχε την ευκαιρία να φτιάξει τη ζωή του, να αποκατασταθεί οικονομικά και να παντρευτεί.

Τους πρώτους μήνες, μετά την εξαφάνισή του, όπως ανέφερε δημοσίευμα της ιστοσελίδας epirusgate, είχε βρεθεί εγκαταλελειμμένο στα Γιάννενα το αυτοκίνητό του στην περιοχή Περίβλεπτος. Στο εσωτερικό του είχαν βρεθεί ρούχα, μία κουβέρτα και ένα σακίδιο κλειδωμένο με προσωπικά αντικείμενα και οικογενειακά φωτογραφικά άλμπουμ του Κώστα Τάγκα.

Τόσο τα δύο ξαδέλφια του αγνοούμενου που ζουν στα Γιάννενα, όσο και ο αδελφός του που ζει και δραστηριοποιείται στην Αθήνα, θεωρούν ότι επιτήδειοι ενέπλεξαν τον 55χρονο σε περιπέτειες με τζόγο και υπερδανεισμό, προκειμένου στη συνέχεια να τον εκμεταλλευτούν.

Η τελευταία φορά που είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον αδελφό του στην Αθήνα ήταν στα τέλη του καλοκαιριού του 2014 και έκτοτε δεν έχει υπάρξει κανένα νέο για την τύχη του.

Όπως επισημαίνεται και στη σχετική ανακοίνωση του Omnibus Alert, ο 55χρονος Κώστα Τάγκας έχει ύψος 1,74 μ. καστανά μαλλιά και πράσινα μάτια, πιθανότατα βρίσκεται στο Ηράκλειο και η ζωή του κινδυνεύει λόγω προβλημάτων υγείας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση