HomeHL-Greece«Πόλεμος» ανακοινώσεων Παππά-ΝΔ για τον Σόιμπλε

«Πόλεμος» ανακοινώσεων Παππά-ΝΔ για τον Σόιμπλε

«Βροχή» οι χαρακτηρισμοί

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι πρωινές δηλώσεις του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκου Παππά στις οποίες χαρακτήριζε «»αποκούμπι» του Σόιμπλε στην Ελλάδα» τη ΝΔ, προκάλεσαν πόλεμο ανακοινώσεων ανάμεσα στον υπουργό και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Το πρωί ο κ. Παππάς στράφηκε κατά της ΝΔ λέγοντας ότι η αξιωματική αντιπολίτευση «έχει δεσμούς αίματος με το κόμμα του Σόιμπλε. Αποτελεί το «αποκούμπι» του Σόιμπλε στην Ελλάδα». Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να γίνουν εκλογές και ότι τα σενάρια για πρόωρες κάλπες «είναι φαντασιώσεις του κ. Μητσοτάκη».

Η ΝΔ μετά τις δηλώσεις έβγαλε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο πολιτικός – σύμβολο της διαπλοκής επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, επανήλθε.

Αφού ταλαιπώρησε τη χώρα και τους εργαζόμενους του τηλεοπτικού κλάδου, με τις αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις του, οι οποίες ναυάγησαν, τώρα επιστρατεύεται ξανά από τον κ. Τσίπρα. Προφανώς, γιατί στην γκαιμπελική προπαγάνδα είναι ασυναγώνιστος. Ας συνειδητοποιήσει ότι δεν υπάρχει πλέον κανένας Έλληνας που να πιστεύει τα ψέματά του» αναφέρει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Ακολούθησε η νέα ανακοίνωση του κ. Παππά που απαντούσε στην ανακοίνωση της ΝΔ:

«Η ΝΔ δεν δικαιούται να μιλά ούτε για τη διαπλοκή, την οποία με συνέπεια εξέθρεψε, υπηρέτησε και διόγκωσε, ούτε περισσότερο για τον Γκαίμπελς. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί. Αντίθετα, με αφορμή τη -συνεπή προς τις εκλεκτικές της συγγένειες με το κόμμα του κ. Σόιμπλε- στάση της ΝΔ του κ. Μητσοτάκη στο θέμα της 13ης σύνταξης, ο ελληνικός λαός έχει κάθε δικαίωμα να μιλά για Εφιάλτες. Ελπίζουμε να μην υπαγορεύτηκε από το Βερολίνο και αυτή η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Πριν λίγο ξανά η ΝΔ απάντησε στα λεγόμενα Παππά λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Τελικά μπερδεύουν και τα Χριστούγεννα με τις Απόκριες. Ο κ. Παππάς… ντύθηκε Πολάκης! Τα είπαμε από χθες. Δεν θα τους ακολουθήσουμε στη χυδαιότητα».

Newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση