HomeCity GuideΣε γιορτινή ατμόσφαιρα ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας

Σε γιορτινή ατμόσφαιρα ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας

Πλούσιες εκδηλώσεις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Γιορτινή ατμόσφαιρα και άρωμα Χριστουγέννων επικρατεί αυτές τις μέρες, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδας.

Μικροί και μεγάλοι έχουν την ευκαιρία ν’ απολαύσουν ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα εκδηλώσεων και δράσεων. Μένοντας για λίγο μακριά από τα προβλήματα που ο καθένας έχει στην καθημερινότητα του και αφήνοντας το πνεύμα των Χριστουγέννων να μας παρασύρει.

christougenna

 

Ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας, ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος (Δ.Ο.Π.Α.Π.), και η Ιερά Μητρόπολης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάνου, σε συνεργασία με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Θραψανού, ετοίμασαν για τη φετινή εορταστική περίοδο δράσεις αλληλεγγύης με χαρακτήρα κοινωνικής προσφοράς, θεατρικά και μουσικοχορευτικά δρώμενα, αλλά και χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις για μικρά και μεγάλα παιδιά.

christougenna9

Η έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων έγινε με τη φωταγώγηση του δέντρου σε Καστέλλι και Θραψανό, με παιδικές φωνές και χριστουγεννιάτικα τραγούδια να συμπληρώνουν το γιορτινό σκηνικό.

christougenna3

Συνέχεια των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, απόψε, στην κεντρική πλατεία Αρκαλοχωρίου για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου και πλήθος παράλληλων δράσεων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση