HomeΚΡΗΤΗΖουράρις: Σεσηπότα ντουβάρια, βεβορβορωμένη ασχετίλα με πλαστογράφησαν

Ζουράρις: Σεσηπότα ντουβάρια, βεβορβορωμένη ασχετίλα με πλαστογράφησαν

Επίθεση σε επικριτές

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Επιμένει ο Κώστας Ζουράρις στα όσα είπε για τα ελληνικά νησιά, ότι δηλαδή εάν χαθούν μερικά δεν είναι τόσο σπουδαίο όσο η ελληνική γλώσσα. Εξαπολύει μάλιστα σκληρή επίθεση κατά των επικριτών του.

«Προς γνώσιν για τα λυσσάρικα αγράμματα κομματοβριθή: κατά τα τελευταία 2.500 χρόνια, μας τα πήραν τα νησιά, όλα τα νησιά μας, Πέρσες, Ρωμαίοι, Άραβες, Φράγκοι, Βενετσιάνοι, Γενουήνσιοι, Τούρκοι, Γερμανοί. Όχι μερικά νησιά… ΟΛΑ! Τι έγινε μ όλες αυτές τις καμιά πενηνταριά φορές; Τα ξαναπήραμε! Όλα τα νησιά μας!», αναφέρει μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Παιδείας σε άρθρο του στην «Εφημερίδα των Συντακτών».

Στην συνέχεια υποστηρίζει ότι ο ίδιος έχει υπάρξει πρόσφυγας και μετανάστης και ότι έχει καταδικαστεί και από το στρατοδικείο Καβάλας.

«Γιατί; Για την Ελληνολατρεία μου! Επομένως: όλα αυτά τα σεσηπότα ντουβάρια που πλαστογράφησαν τα λόγια μου (θα τα βρείτε στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας), εγώ τα γράφω «στα παλιά μου τα μάτια» (κατά τον στίχο της Κικής Δημουλά) και «πάνω απέπαρδον» επί της πλαστογραφίας τους.

Μεταξύ άλλων κάνει λόγο και για «βεβορβορωμένη ασχετίλα», «άπεφθα στουρνάρια» και «ύβρεως ντουγάνια».

Iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση