HomeHL-9Συνέχεια στη δίκη για το βιασμό της νεαρής γυναίκας

Συνέχεια στη δίκη για το βιασμό της νεαρής γυναίκας

Στην τελική ευθεία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνεχίζεται αύριο Τρίτη η δίκη για την υπόθεση βιασμού, με πρωταγωνίστρια μία νεαρή κοπέλα από το Δήμο Μινώα Πεδιάδας και δύο συγχωριανούς της.

Αύριο αναμένεται να εξεταστούν κι άλλοι μάρτυρες, ενώ δεν αποκλείεται να εκδοθεί και η απόφαση.

Στην τελευταία ακροαματική διαδικασία, η 28χρονη γυναίκα, περιέγραψε όλα αυτά που έζησε στα χέρια των δύο κατηγορουμένων, αναφέροντας ότι οι δύο συγχωριανοί της, τη βίασαν διαδοχικά ο ένας μετά τον άλλον και στη συνέχεια την παράτησαν γυμνή σε απόκρημνη περιοχή.

Μετά το συμβάν, που όπως ισχυρίστηκε η ίδια, έχει χαραχτεί στο μυαλό και την ψυχή της για πάντα, βρισκόταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση, προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της, ενώ νοσηλεύτηκε για μικρό χρονικό διάστημα στην Ψυχιατρική Κλινική του ΠΑΓΝΗ.

Μάλιστα εκείνη την ημέρα της δίκης, βασικός μάρτυρας ήταν η αδερφή της, η οποία προσήχθη βίαια στο δικαστήριο, αφού δεν είχε μεταβεί η ίδια στη δικαστική αίθουσα.

Τελικά αστυνομικοί την προσήγαγαν, με την ίδια να καταθέτει ότι όλα αυτά που ισχυρίζεται η αδερφή της, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Ωστόσο κατά τη διάρκεια όλων των ημερών της δίκης, σημειώθηκαν επεισόδια και στιγμές μεγάλης έντασης εντός του δικαστηρίου, με την αστυνομία να επεμβαίνει για να καθησυχάσει τα πνεύματα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση