HomeΣΠΟΡΑΕΕΚ ΙΝΚΑ ΠΟΑ 1-2

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ ΠΟΑ 1-2

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε τη χρονιά ο ΠΟΑ, ο οποίος την Κυριακή  κέρδισε με 2-1 την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ εκτός έδρας στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Έχασαν ευκαιρίες, ενώ βρήκαν τελικά και το γκολ που τους έδωσε το προβάδισμα. Αυτό ήρθε στο 38′ με τον Παπαδομιχελάκη ύστερα από εκτέλεση φάουλ να γίνεται αποδέκτης της μπάλας και να τη στέλνει στα δίχτυα.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά για να ισοφαρίσουν. Τελικά τα κατάφεραν άμεσα με τον Τσικουδάκη να σουτάρει, τον Γιαγκιόζη να αποκρούει και στη συνέχεια τον Βεστάκη να τον εκτελεί.

Οι χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε καθόλου, αφού στην επόμενη φάση έγινε το 1-2. Ο Τριανταφύλλου εκτέλεσε απευθείας φάουλ και έδωσε ξανά το προβάδισμα στον ΠΟΑ.

Στη συνέχεια η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ πάλεψε αρκετά για την ισοφάριση και είχε δύο καλές στιγμές με τον Βεστακη, ενώ στο 85′ ο Ρουμπάκης άγγιξε το 1-3 στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι.

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ: Γεωργίου, Βουρβαχάκης (82’ Γωνιωτάκης), Γαλανίδης (46’ Δρακάκης), Καρβουνιάρης, Παληγεώργος, Γκουτσίδης, Ζντράβκοβιτς, Ντεντάκης (69’ Παπαθανασίου), Ταταράκης, Τσικουδάκης, Βεστάκης

ΠΟΑ: Γιαγκιόζης, Γενιτσαρίδης, Αραβιάκης, Χαρίτος, Παπαδομιχελάκης, Φραγκιαδάκης, Τριανταφύλλου (90′ Καρβελάς), Ρουμπάκης (85′ Αμπντουραχμάνι), Χατζηανδρέου (82’ Μπουτσάκης), Πετράς, Σταθόγλου

Διαφήμιση
Διαφήμιση