HomeHL-Greece«Η κόρη μου υποφέρει από πόνους και βλέπει εφιάλτες μετά την επίθεση του Αφγανού»

«Η κόρη μου υποφέρει από πόνους και βλέπει εφιάλτες μετά την επίθεση του Αφγανού»

Βγήκε από τη φυλακή και σκότωσε την 19χρονη στη Γερμανία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο πατέρας της 23χρονης από την Κέρκυρα στην οποία είχε επιτεθεί ο Αφγανός που βίασε, στραγγάλισε και πέταξε στο ποτάμι την 19χρονη Γερμανίδα ξεσπά και αναρωτιέται πώς είναι δυνατόν να αποφυλακίστηκε μετά την πράξη του.

«Πώς να πιστέψω ότι τον άφησαν ελεύθερο να σκοτώσει; Σε τι κράτος ζούμε Θεέ μου. Εμείς πιστεύαμε ότι ήταν στη φυλακή. Δέκα χρόνια κάθειρξη και λίγα ήταν για το κακό που μας έκανε. Η κόρη μου ακόμα πετάγεται στον ύπνο της τα βράδια από τους εφιάλτες».

«Η κόρη μου ακόμη υποφέρει από τους πόνους. Με τα χειρουργεία δεν τελειώσαμε, τις επόμενες μέρες θα κάνει ένα ακόμα. Και πάλι νοιάζομαι και αυτούς τους γονείς που κλαίνε την κόρη τους στη Γερμανία και τρελαίνομαι…», πρόσθεσε ο πατέρας της νεαρής κοπέλας από την Κέρκυρα.

Ο Αφγανός είχε επιτεθεί στην κοπέλα από την Κέρκυρα και της είχε προκαλέσει βαριές σωματικές κακώσεις μόνο και μόνο για να της αρπάξει στην τσάντα. Όπως αποκαλύφθηκε μετά από τη δολοφονία που διέπραξε στο Φράιμπουργκ- είχε αποφυλακιστεί στην Ελλάδα κάνοντας χρήση του νόμου Παρασκευόπουλου.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση