HomeHL-SportsΓιάννης Κοιλιάρας: «Τώρα νίκη και στην Καλλιθέα»

Γιάννης Κοιλιάρας: «Τώρα νίκη και στην Καλλιθέα»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο ΟΦΗ με τις νίκες επί του ΠΑΟ και του Ηρακλή, κάνει εξαιρετική παρουσία στο Κύπελλο Ελλάδος, εξασφαλίζοντας και την πρόκριση στους 16 της διοργάνωσης, αλλά πλέον στρέφει την προσοχή του στο πρωτάθλημα της Football league, όπου τον περιμένουν δυο σημαντικά παιχνίδια με Καλλιθέα εκτός έδρας και Παναιγιάλειο στο Γεντί Κουλέ, τα οποά θέλει να κερδίσει για να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο το 2016.

Ο αριστερός μπακ-χαφ του ΟΦΗ Γιάννης Κοιλιάρας, έδωσε το στίγμα, για την σημασία των αναμετρήσεων που έρχονται για τον ΟΦΗ. Οπως είπε «μας περιμένουν δυο σημαντικά παιχνίδια για το πρωτάθλημα με την Καλλιθέα και τον Παναιγιάλειο.

Πάμε για δυο νίκες, ώστε να κάνουμε καλές γιορτές. Τώρα στο μυαλό μας είναι μόνο το παιχνίδι με την Καλλιθέα, το οποίο θέλουμε να κερδίσουμε και μετά θα ασχοληθούμε με το παιχνίδι κόντρα στον Παναιγιάλειο».

Ο Κοιλιάρας αναφέρθηκε στους ψιθύρους που υπήρχαν πριν το παιχνίδι με τον Ηρακλή για το Κύπελλο, αλλά και την σημασία της πρόκρισης του ΟΦΗ. Οπως ανέφερε «υπήρχαν ψίθυροι πριν το παιχνίδι με τον Ηρακλή, αλλά παίξαμε και για αυτούς.

Παίξαμε για τη νίκη και τα καταφέραμε. Είμαστε μεγάλη ομάδα. Είμαστε ΟΦΗ. Παίζουμε πάντα για τη νίκη, όπου και αν αγωνιζόμαστε.είναι σημαντική η πορεία που κάνουμε στο Κύπελλο, με δυο μεγάλες νίκες επί Παναθηναικού και Ηρακλή, οι οποίες και μας έστειλαν στους 16 και μάλιστα ως πρώτους στον όμιλο».

Διαφήμιση
Διαφήμιση