HomeΚΡΗΤΗΒραβεύτηκαν οι καλύτεροι αθλητές του Ρεθύμνου

Βραβεύτηκαν οι καλύτεροι αθλητές του Ρεθύμνου

Από τον δήμαρχο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τους καλύτερους αθλητές του Ρεθύμνου, που απέσπασαν διακρίσεις σε διεθνείς αθλητικές συναντήσεις, κάνοντας το Ρέθυμνο υπερήφανο υποδέχθηκε εχθές ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γιώργης Χ Μαρινάκης, για να τους συγχαρεί και να τους απονείμει, σε συνεργασία με τον Εντεταλμένο  για αθλητικά θέματα Δημοτικό Σύμβουλο  κ. Λαχνιδάκη Δημήτρη,  επαίνους και αναμνηστικά μετάλλια,  εκ μέρους του Δήμου, ως ένδειξη εκτίμησης και αναγνώρισης της προσφοράς τους στην ανάδειξη του αθλητικού ιδεώδους και την τιμή που επεφύλαξαν, με την προσωπική τους προσπάθεια και αγώνα,  στην πόλη μας.

omades-panepistimiou

Αρχικά, ο Δήμαρχος υποδέχθηκε τους αθλητές των Συλλόγων που διακρίθηκαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος που διεξήχθη στην Ιταλία τον Νοέμβριο. Τους διακριθέντες αθλητές, συνόδευσαν οι Προπονητές:  του Αθλητικού Συλλόγου Μαχητικών Τεχνών Ρεθύμνου κ. Παναγιώτης Κανακαράκης, της  Ακαδημίας Μαχητικών Τεχνών Ρεθύμνου κ. Βαγγέλης Συνολάκης και του Αθλητικού Συλλόγου «Πολυδάμας» κ. Νεκτάριος Κόνδυλας.

enorgani

Στη συνέχεια, παρουσία του Αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτρης κ. Σπανουδάκη Κώστα, απονεμήθηκαν  μετάλλια και έπαινοι  στις αθλήτριες της γυναικείας Ομάδας Βόλεϊ  του Πανεπιστημίου  Κρήτης οι οποίες κατάκτησαν την πρώτη θέση στο Παγκόσμιο Διαπανεπιστημιακό Πρωτάθλημα που διεξήχθη στη Ρώμη καθώς και  στον προπονητή τους  κ. Νίκο Προβιά.  Αντίστοιχοι έπαινοι και αναμνηστικά μετάλλια  επιδόθηκαν και στους αθλητές της Ομάδας Μπάσκετ του Πανεπιστημίου Κρήτης που κατέκτησε την ένατη θέση στο ίδιο Πρωτάθλημα.

Τέλος,  βραβεύτηκαν οι πρωταθλητές ενόργανης γυμναστικής:   Γιώργος Προβιάς, ο οποίος κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στην 16η Παγκόσμια Γυμνασιάδα στην ενόργανη γυμναστική και ασημένιο μετάλλιο στους κρίκους και  Ανδρέας Σταυρουλάκης, ο οποίος κατέκτησε την 4η θέση στο ομαδικό αγοριών στην ίδια διοργάνωση.

Το κλίμα που επικράτησε  σε αυτή τη μικρή τελετή ήταν συγκινητικό και γεμάτο αισιοδοξία.

Ο Δήμαρχος όπως και ο Αντιπρύτανης κατέθεσαν στους αθλητές τα πιο θερμά τους συγχαρητήρια και τον έπαινο που αξίζουν, τονίζοντας εμφαντικά τη σημασία και τον ισχυρό συμβολισμό που έχει η προσπάθεια τους και η κατάκτηση εκ μέρους τους της αριστείας σε μια εποχή δύσκολη, ανταγωνιστική σαι σκληρή. Επιπλέον, κατέθεσαν, με την ευκαιρία, στους αθλητές, την σταθερή  πρόθεση του Δήμου και του Πανεπιστημίου να συνεχίσουν την καλή τους συνεργασία προκειμένου να ενισχύσουν την προσπάθεια των νέων που αφοσιώνονται στον Αθλητισμό, με όσα μέσα, υλικά και ηθικά, έχουν στη διάθεση τους και με όσα θα  διεκδικήσουν και θα διασφαλίσουν στο μέλλον.

Διαφήμιση
Διαφήμιση