HomeHL-9Διαρρήκτες αδειάζουν διαμερίσματα…και γίνονται «καπνός»

Διαρρήκτες αδειάζουν διαμερίσματα…και γίνονται «καπνός»

Σε έξαρση και πάλι οι διαρρήξεις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μπαράζ διαρρήξεων έχουν σημειωθεί το τελευταίο διάστημα σε μονοκατοικίες, αλλά και διαμερίσματα πολυκατοικιών σε διάφορες περιοχές του Ηρακλείου, με τους ιδιοκτήτες να έχουν χάσει τον ύπνο τους, καθώς δε μπορούν να προστατεύσουν την περιουσία τους.

Στο στόχαστρο διαρρηκτών έχουν μπει αρκετά χωριά του νομού Ηρακλείου, αλλά και περιοχές μέσα στην πόλη, όπως η περιοχή της Θερίσου, οι οποίοι εισβάλλουν στα σπίτια και αρπάζουν ό,τι βρουν μπροστά τους.

Χρήματα και κοσμήματα αποτελούν τις πρώτες τους προτιμήσεις, αφού κάνουν πρώτα άνω-κάτω όλους τους χώρους του σπιτιού.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση διάρρηξης σε σπίτι στην περιοχή της Θερίσου τις προηγούμενες ημέρες, όταν άγνωστοι εισέβαλαν σε αυτό, παραβιάζοντας την κεντρική είσοδο και αφού αναστάτωσαν ολόκληρο το σπίτι, άρπαξαν όλα τα κοσμήματα της οικογένειας.

Οι ιδιοκτήτες απουσίαζαν και όταν επέστρεψαν, έντρομοι αντίκρισαν το σπίτι τους σε αυτήν την κατάσταση και τα κοσμήματα τους να έχουν κάνει “φτερά”.

Κλοπές όμως δεν έλειψαν και σε χωριά της ενδοχώρας, με τους κλέφτες να αφαιρούν από γεωργικά μηχανήματα μέχρι δοχεία με λάδι και ζώα.

Μάλιστα σύμφωνα με τις μέχρι τώρα εκτιμήσεις, δεν αποκλείεται να πρόκειται για αλλοδαπούς, καθώς ο τρόπος με τον οποίο εισβάλλουν στα σπίτια, παραβιάζοντας τις πόρτες εισόδου, είναι συγκεκριμένος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση