HomeΚΡΗΤΗΕορταστικό το κλίμα στο γραφείο του Γραμματέα της ΝΔ

Εορταστικό το κλίμα στο γραφείο του Γραμματέα της ΝΔ

Με αφορμή την ονομαστική του εορτή, ο Λ. Αυγενάκης δέχθηκε ευχές στην Αθήνα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μπορεί οι κοινοβουλευτικές υποχρεώσεις και η ονομαστική ψηφοφορία σήμερα στη Βουλή να «κράτησαν» μακριά από το Ηράκλειο τον Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας, για πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια, όμως «ένεκα καθήκοντος», δικαιολογείται.

Σήμερα, με αφορμή την ονομαστική του εορτή φίλοι, υπάλληλοι, στελέχη του κόμματος αλλά και κοινοβουλευτικοί επισκέφτηκαν στο γραφείο του τον Γραμματέα της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη, στην Πειραιώς  για να του ευχηθούν αυτοπροσώπως… και βέβαια πήραν μια καλή γεύση κρητικής φιλοξενίας με τσικουδιά από τη Μεσαρά, γραβιέρα, ελιές και άλλα κρητικά εδέσματα.

Πέραν των επισκέψεων ο Γραμματέας της ΝΔ δέχθηκε πλήθος μηνυμάτων και τηλεφωνημάτων από συναδέλφους βουλευτές, συνεργάτες και συμπατριώτες του απ’ όλη την Κρήτη στα οποία προσπάθησε να απαντήσει αυτοπροσώπως.

Ανάλογη η εικόνα και στο γραφείο του στο Ηράκλειο και τις Μοίρες, όπου οι συνεργάτες του υποδέχθηκαν δεκάδες φίλους, γνωστούς και υποστηρικτές του κ. Αυγενάκη οι οποίοι ευχήθηκαν τα καλύτερα στον Γραμματέα της ΝΔ και εξέφρασαν την ευχή για μι ακόμη εκλογική νίκη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση