HomeΚΡΗΤΗΈνα ακόμα σούπερ μάρκετ ΣΥΝΚΑ εγκαινιάζεται στο Ρέθυμνο

Ένα ακόμα σούπερ μάρκετ ΣΥΝΚΑ εγκαινιάζεται στο Ρέθυμνο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα ακόμη κατάστημα στο Ρέθυμνο, προστίθεται για την αλυσίδα Σούπερ Μάρκετ του Προμηθευτικού και Καταναλωτικού Συνεταιρισμού Περιορισμένης Ευθύνης Καταναλωτών Κρήτης, συμπληρώνοντας έτσι τα 51 καταστήματα σε Κρήτη και Αιγαίο.

Με το νέο κατάστημα ο Συνεταιρισμός ενδυναμώνει την παρουσία του στο Ρέθυμνο, με τέσσερα στο σύνολο καταστήματα και παράλληλα έχει ως στόχο να υποστηρίξει ακόμη περισσότερο τους τοπικούς παραγωγούς και τα προϊόντα του νομού.

Το νέο κατάστημα εγκαινιάζεται στο Ρέθυμνο, στην οδό Σταμαθιουδάκη 8, το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου και ώρα 11:00.

invitation-savato-teleiaΣτα εγκαίνια θα υπάρχει εορταστική διάθεση και για αυτό έχουν προγραμματιστεί πολλές εκπλήξεις για όλους τους επισκέπτες την ημέρα αυτή.

Ο «τροχός της τύχης» θα μοιράσει σε όλους τους τυχερούς δωροεπιταγές και πλούσια δώρα από την ομάδα μπάσκετ του Ρεθύμνου, Creta Kings.Ενώ, η Εύα Παρακεντάκη, η αγαπημένη food blogger αλλά και παρουσιάστρια της εκπομπής Mama mia, θα είναι εκεί για να μαγειρέψει λιχουδιές.

Στο πλαίσιο των εγκαινίων έχουν προγραμματιστεί πολλές προσφορές καθώς και πολλά προϊόντα 1 + 1 δώρο ενώ τον εορτασμό θα πλαισιώσει κέρασμα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση