HomeΕΛΛΑΔΑΒορίδης: Εγκληματική η συμπεριφορά Τσακαλώτου και Τσίπρα

Βορίδης: Εγκληματική η συμπεριφορά Τσακαλώτου και Τσίπρα

Ο κ. Τσίπρας έχει κομματική πελατεία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Αν πάνε και συμφωνούν 3,5% πλεονάσματα, εν συνεχεία η αναδιαπραγμάτευση και η αναθεώρηση των πλεονασμάτων αυτών προφανώς αποτελεί δύσκολη εργασία» ανέφερε ο βουλευτής της ΝΔ Μάκης Βορίδης.

Σε συνέντευξή του στον Realfm 97,8 τόνισε χαρακτηριστικά: «Αυτοί ήδη με αυτό που κάνουν υπονομεύουν την πορεία της χώρας, για αυτό και λέμε ότι είναι εγκληματική η συμπεριφορά Τσακαλώτου και Τσίπρα».

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Με το 3,5% πλεόνασμα το οποίο πήγε και συμφώνησε ο κ. Τσακαλώτος, έχει υπονομεύσει την αναπτυξιακή πορεία της χώρας. Τώρα θέλει σημαντική προσπάθεια από την οποιαδήποτε επόμενη κυβέρνηση να απεμπλακεί από τη δέσμευση του 3,5%. Το σχέδιο μας είναι 2% πλεονάσματα, 4% ανάπτυξη, διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και επομένως μία διαφορετικού τύπου οικονομία».

«Ο κ. Τσίπρας έχει μία κομματική πελατεία από την αρχή, την οποία θέλει να προστατεύσει. Η κομματική του πελατεία είναι τα κακώς νοούμενα συντεχνιακά συμφέροντα κυρίως ανθρώπων συνδικαλιστών που λειτουργούν μέσα στο Δημόσιο. Αυτούς στηρίζει» υπογράμμισε ο βουλευτής της ΝΔ.

Newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση