HomeΕΛΛΑΔΑΛηστεία με Καλάσνικοφ στην Κηφισιά – Δύο τραυματίες

Ληστεία με Καλάσνικοφ στην Κηφισιά – Δύο τραυματίες

Στο λογιστήριο του «Υφαντή»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τουλάχιστον δυο άνθρωποι τραυματίστηκαν πριν από λίγο στην Κηφισιά, κατά την διάρκεια ένοπλης ληστείας στο λογιστήριο του κεντρικού κτιρίου της αλλαντοβιομηχανίας «Υφαντής» στην οδό Σενέκα 4 από τέσσερις κακοποιούς, οι οποίοι άνοιξαν πυρ με «Καλάσνικοφ» εναντίον των υπαλλήλων. Κατά την διαφυγή τους πυροβόλησαν και εναντίον αστυνομικών που τους εντόπισαν.

Οι δράστες, που είχαν καλυμμένα πρόσωπα και βαρύ οπλισμό, φαίνεται πως είχαν στόχο μεγάλο χρηματικό ποσό το οποίο προοριζόταν για την πληρωμή μισθών και δώρου Χριστουγέννων. Όμως, συνάντησαν αντίσταση από τους υπαλλήλους στην προσπάθειά τους να τα πάρουν και δεν δίστασαν να πυροβολήσουν. Από τα πυρά τραυματίστηκαν στα πόδια δυο υπάλληλοι της αλλαντοποιίας.

Στην Κηφισιά έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που «χτενίζουν» την περιοχή για να εντοπίσουν τους δράστες, οι οποίοι διέφυγαν με αυτοκίνητο και το πυρπόλησαν κοντά στην εθνική οδό. Ωστόσο, το δεύτερο όχημα με το οποίο διέφυγαν εντοπίστηκε από άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που προσπάθησαν να το εγκλωβίσουν. Δέχθηκαν, όμως, καταιγισμό ριπών από «Καλάσνικοφ» και αναγκάστηκαν να σταματήσουν την καταδίωξη.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση