HomeHL-9Εθελοντές προσφέρουν αγαθά σε αναξιοπαθούντες στον Άγιο Νικόλαο

Εθελοντές προσφέρουν αγαθά σε αναξιοπαθούντες στον Άγιο Νικόλαο

Συγκεντρώνονται παιχνίδια, τρόφιμα και γλυκά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

» Ο Δήμος Αγίου Νικολάου- παρά την οικονομική κρίση- με ιδιαίτερη ευαισθησία -διάκριση και κατανόηση των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν ολοένα και περισσότερες οικογένειες στην ευρύτερη περιοχή του δήμου, κινητοποιήθηκε εγκαίρως και φέτος- με την συνδρομή συμπολιτών – προκειμένου να προσφέρει τρόφιμα, γλυκά, και παιχνίδια στις ευπαθείς οικογένειες, τόνισε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος κ. Αντώνης Ζερβός, με αφορμή την σημερινή (13/12) δράση που αναλήφθηκε από εθελόντριες συμπολίτισσες, με στόχο την προσφορά παιχνιδιών για τα παιδιά του δήμου» .

Ο ίδιος αφού ευχαρίστησε τις επιχειρήσεις για την αμέριστη συμπαράσταση τους, καθώς και τους συμπολίτες- εθελοντές ,για την άοκνη προσπάθεια που καταβάλλουν -με την διάθεση του προσωπικού τους χρόνου- σε «δράσεις αγάπης», έκανε γνωστό, ότι αν και οι δομές του Δήμου, έως σήμερα έχουν ανταποκριθεί επαρκώς,  στην διάθεση ειδών καθημερινής ανάγκης, στον μήνα που διανύουμε υπήρξε ιδιαίτερη μέριμνα, τόσο για την στήριξη των  οικογενειών, όσο και για την προσφορά παιχνιδιών και δώρων, στα παιδιά ιδιαίτερα αυτές τις άγιες ημέρες !

Ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου, εξήρε την προσφορά των εθελοντών, προς τον συνάνθρωπο, καθ΄όλη την διάρκεια του έτους, αλλά ειδικά στην παρούσα περίοδο των Χριστούγεννων, που δίνεται η ευκαιρία να στηριχθούν  οικογένειες, μα πάνω από ολα τα παιδιά που το μέλλον τους, ειναι το μέλλον μας ! όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Αξίζει να σημειώσουμε, ότι πέραν των τροφίμων που κάθε μήνα διατίθενται σε 130 οικογένειες, σε μηνιαία βάση, ο Οργανισμός Κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου (ΟΚΥΔΑΝ), φρόντισε τις γιορτές αυτές, να ενισχυθεί το γιορτινό τραπέζι με αγαθά και γλυκίσματα (προσφορά επιχειρήσεων,ζαχαροπλαστείων,συνεταιρισμών, πολιτιστικών συλλόγων) προσφέροντας  παράλληλα για πρώτη φορά, παιχνίδια και δώρα στα παιδιά των οικογενειών αυτών.

Εξ΄άλλου οι γιορτές και ιδιαίτερα τα Χριστούγεννα σημαίνουν αγάπη και προσφορά σε όλους και κυρίως σε αυτούς που έχουν ανάγκη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση