HomeHL-9Στον «αέρα» το δώρο των Χριστουγέννων, καταγγέλλουν οι ξενοδοχοϋπάλληλοι

Στον «αέρα» το δώρο των Χριστουγέννων, καταγγέλλουν οι ξενοδοχοϋπάλληλοι

Δεν λειτουργεί το ηλεκτρονικό σύστημα του ΟΑΕΔ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στον… αέρα βρίσκεται το δώρο των Χριστουγέννων για τους ξενοδοχοϋπαλλήλους καθώς – όπως καταγγέλλει η Ένωση Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ηρακλείου – το ηλεκτρονικό σύστημα του ΟΑΕΔ κατέρρευσε για πολλοστή φορά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Κατέρρευσε το ηλεκτρονικό σύστημα του ΟΑΕΔ για πολλοστή φορά φέτος με αποτέλεσμα οι άνεργοι να κινδυνεύουν να μην πληρωθούν το επίδομα ανεργίας και το Δώρο Χριστουγέννων που δικαιούνται στις 16 του Δεκέμβρη, ημερομηνία που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση ότι θα πληρωθούν οι άνεργοι.

Για να πληρωθούν οι άνεργοι μας όμως και τα διάφορα προγράμματα του ΟΑΕΔ, πρέπει να λειτουργεί το Ηλεκτρονικό σύστημα, κάτι που δεν γίνεται και υπεύθυνοι αποκλειστικά για αυτό είναι η Διοίκηση του ΟΑΕΔ και όχι οι εργαζόμενοι.

Η διοίκηση του ΟΑΕΔ ενώ γνωρίζει το πρόβλημα με το σύστημα δεν κάνει τίποτα για να το λύσει και το αποτέλεσμα θα το δούμε την Παρασκευή 16 του μήνα όταν οι άνεργοι θα μείνουν απλήρωτοι.

Καλούμε τη Διοίκηση του ΟΑΕΔ να λύσει αμέσως το πρόβλημα και την αρμόδια Υπουργό να επιβάλει τις κυρώσεις σε αυτούς που ευθύνονται για το τακτικό black out που φέτος είναι συχνό φαινόμενο στο σύστημα του ΟΑΕΔ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση