HomeHL-CultureΠαρουσίαση βιβλίου στο Πολύκεντρο Νεολαίας

Παρουσίαση βιβλίου στο Πολύκεντρο Νεολαίας

«Εθνική οδός»: Ένα υπέροχο καλλιτεχνικό λεύκωμα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Παρουσιάζεται την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου, στις 7 μ.μ. στο Πολύκεντρο Νεολαίας της Ανδρόγεω του Δήμου Ηρακλείου το φωτογραφικό λεύκωμα-βιβλίο που εξέδωσαν πρόσφατα οι διακεκριμένοι καλλιτέχνες φωτογράφοι Charles Weber και Γιώργος Βαρδάκης με τίτλο «Εθνική Οδός».

Πρόκειται για ένα έργο πραγματικής και εννοιολογικής “μεταφοράς”, φωτο-καλλιτεχνικά οργανωμένης, από την ταχύτητα του φωτός της φωτογραφικής μηχανής και της καλλιτεχνικής αίσθησης, μέχρι τις ταχύτητες της σύγχρονης αλλά και  πατροπαράδοτης βιοτικής ζωής και το ρυθμό των μηχανικών, μεταφορικών μέσων. Μια διαδρομή στο χώρο, το χρόνο και στο λόγο της Τέχνης.

ethnikiodos-1014

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν: η Βούλα Επιτροπάκη, νομικός-συγγραφέας και οι δημιουργοί καλλιτέχνες φωτογράφοι Charles Weber και Γιώργος Βαρδάκης, που σας καλούν να τιμήσετε με τη συμμετοχή σας την εκδήλωση.

Ο Charles Weber, διεθνούς φήμης φωτογράφος, Ελβετικής καταγωγής, με διεθνείς διακρίσεις και εκθέσεις.

Ο Γιώργος Βαρδάκης είναι χειρουργός οδοντίατρος και διακεκριμένος φωτογράφος.

Η πρόσκληση για την Τετάρτη 14-12-2016, 19:00, είναι ανοικτή, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, που καλείται στο “Πολύκεντρο Νεολαίας” της Ανδρόγεω Δ. Ηρακλείου, σ’ ένα πνευματικό ταξίδι λόγου και εικόνας, αυτοσυνείδησης και ψυχαγωγίας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση