HomeHL-PsilaΖητά παρέμβαση Αρναουτάκη για τους ελέγχους στα ΚΤΕΟ

Ζητά παρέμβαση Αρναουτάκη για τους ελέγχους στα ΚΤΕΟ

Επιστολή του Ζ. Δινεράκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Παρέμβαση του περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη για τους ελέγχους που γίνονται στα ΚΤΕΟ του Ηρακλείου ζητά ο ιδιοκτήτης του DELTA KTEO, Ζαχαρίας Δινεράκης.

Αναλυτικά η επιστολή του:

Ο όρος  Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη ως έμπρακτη έκφραση των κοινωνικών μας ευαισθησιών είναι για εμάς το θεμέλιο πάνω στο οποίο χτίζονται οι σχέσεις που διέπουν την εταιρεία μας με τους πελάτες της.

Στα πλαίσια της προσπάθειας μας αυτής ,καθώς και της συνειδητής μας επιλογής  , για την παροχή αξιοπρεπών και αξιόπιστων Υπηρεσιών Τεχνικού Ελέγχου βρήκαμε ως αντίπαλο τo Μηχανολογικό Ηρακλείου,  (Εμπαθής και μεροληπτική αντιμετώπιση , εκδικητική συμπεριφορά , σκόπιμη καθυστέρηση στην έκδοση Διοικητικών Πράξεων , παράνομες αδειοδοτήσεις , άρνηση συνδρομής ακόμη και στην Αστυνομία είναι χαρακτηριστικά για το πώς αντιλαμβάνονται κάποιοι την Δημόσια Διοίκηση και ιδιαίτερα την  Δημόσια Οδική Ασφάλεια.)

Υπάρχουν άραγε το έτος 2016 πολίτες «αρεστοί και μη?»

Υπάρχουν άραγε το έτος 2016 «ευνοούμενοι …παραβάτες?»

Το όραμα μας στο DELTA KTEO ,είναι να αναδείξουμε την αξία της πρόληψης και της ασφάλειας , έτσι ώστε τα οχήματα των πολιτών να είναι ασφαλή για εκείνους  αλλά  και για τους συμπολίτες μας.

Αξιότιμε κ. Περιφερειάρχη , επειδή ζούμε στην χώρα όπου γεννήθηκε η δημοκρατία, η εταιρεία μας απαιτεί και ζητά  δημοσιά πλέον  την προστασία σας, καθώς και την προσωπική σας παρέμβαση ,προκειμένου να αποκατασταθεί η νομιμότητα  και η τάξη σε έναν τόσο ευαίσθητο τομέα όπως εκείνον της οδικής ασφάλειας καθώς και της εύρυθμης λειτουργίας του Μηχανολογικού Ηρακλείου.

Ευελπιστώντας στην κατανόηση σας , αναμένουμε την άμεση παρέμβαση σας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση