HomeHL-WorldΕτοιμοθάνατος 5χρονος ξεψύχησε στην αγκαλιά του Άη Βασίλη

Ετοιμοθάνατος 5χρονος ξεψύχησε στην αγκαλιά του Άη Βασίλη

Μία συγκινητική ιστορία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την κυριολεκτικά τελευταία επιθυμία ενός 5χρονου παιδιού να δει τον Άγιο Βασίλη εκπλήρωσε ένας 60χρονος μηχανικός από το Τενεσί των ΗΠΑ όταν το επισκέφτηκε στο νοσοκομείο, για να καταλήξει λίγα λεπτά αργότερα στην αγκαλιά του αγαπημένου του Αγίου.

Ο 60χρονος Eric Schmitt-Matzen, ένας μηχανικός που κάθε χρόνο ντύνεται Άγιος Βασίλης και φέρνει τη χαρά σε μικρούς και μεγάλους, διηγήθηκε την ιστορία που τον σημάδεψε σε μια τοπική εφημερίδα του Τενεσί. Όπως ήταν επόμενο, η ιστορία διαδώθηκε αμέσως

Το τηλεφώνημα που δέχτηκε ο 60χρονος από μια νοσοκόμα στο νοσοκομείο του Τενεσί, τον έκανε να σπεύσει στο πλευρό του 5χρονου, που πάλευε να κρατηθεί στη ζωή.

«Είπα στους συγγενείς «Αν πιστεύετε ότι δεν θα αντέξετε, σας παρακαλώ να μην είστε στο δωμάτιο. Αν σας δω να κλαίτε θα λυγίσω και δεν θα μπορώ να κάνω τη δουλειά μου»» είπε ο Ερικ κάνοντας τους γονείς του παιδιού να παρακολουθήσουν τα τελευταία λεπτά από το παράθυρο του νοσοκομειακού δωματίου.

Μπήκε στο δωμάτιο και αντίκρισε τον 5χρονο αδύναμο να τον κοιτάει.

«Γιατί λες ότι δεν θα προλάβεις τα Χριστούγεννα; Κανείς δεν μπορεί να τα χάσει. Είσαι το νούμερο ένα ξωτικό μου» του είπε.

Το αγόρι εκστασιασμένο απάντησε: «Αλήθεια είμαι;».

Ο Άγιος Βασίλης άνοιξε την τσάντα και του έδωσε το δώρο του. «Ήταν τόσο αδύναμος, δεν μπορούσε ούτε να ξετυλίξει το χαρτί. Όταν είδε τι είχε μέσα χαμογέλασε» είπε.

«Λένε ότι θα πεθάνω. Πώς θα καταλάβω ότι έχω φτάσει εκεί που πηγαίνω;» είπε το αγόρι.

«Όταν φτάσεις θα τους πεις ότι είσαι ο αρχηγός των ξωτικών του Άγιου Βασίλη και θα σε αφήσουν να μπεις» είπε ο Έρικ, ο οποίος έμελε για τέταρτη φορά στην «καριέρα» του ως Άγιου Βασίλη να αποχαιρετήσει κάποιον ετοιμοθάνατο.

«Αλήθεια θα με αφήσουν;» αναρωτήθηκε ο 5χρονος και έδωσε μια τεράστια αγκαλιά στον Άγιο Βασίλη.

«Άγιε Βασίλη μπορείς να με βοηθήσεις;» ήταν οι τελευταίες του λέξεις πριν ξεψυχήσει στην αγκαλιά του Eric.

Είναι σκληρό να το θυμάμαι, δήλωσε ο 60χρονος στο BBC, προσθέτοντας ότι σε όλη τη διαδρομή προς το σπίτι δεν σταμάτησε να κλαίει.

Ethnos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση