HomeΣΠΟΡΠαρέθεσε δείπνο η ΠΑΕ Κισσαμικός

Παρέθεσε δείπνο η ΠΑΕ Κισσαμικός

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι διοικούντες έκαναν το τραπέζι σε ποδοσφαιριστές και εκπροσώπους των ΜΜΕ

Δείπνο που διεξήχθη σε πολύ καλή ατμόσφαιρα παρέθεσε το βράδυ της Κυριακής , σε παίκτες, τεχνικό επιτελείο και δημοσιογράφους η ΠΑΕ Κισσαμικός.

Άλλωστε όπως η ανάγκη για χαλάρωση είναι επιτακτική, έπειτα και από το δύσκολο πρόγραμμα που είχε η ομάδα τις τελευταίες εβδομάδες.

Πάντως τα θετικά αποτελέσματα απέναντι σε Πανιώνιο και Σπάρτη αποδεικνύουν πως σημαντικό ρόλο στην εύρυθμη λειτουργία ενός συλλόγου, αποτελεί το οικογενειακό περιβάλλον, πράγμα που δείχνει να έχει πετύχει ο Κισσαμικός.

Ακολουθεί η ανακοίνωση των Κρητικών:  «Στον όμορφο και ζεστό χώρο του εστιατορίου “Μπλε” στα Χανιά η διοίκηση του Κισσαμικού παρέθεσε δείπνο στα μέλη της ομάδας και σε εκπροσώπους των ΜΜΕ, το βράδυ της Κυριακής.

Μέσα σε οικογενειακό κλίμα τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία για λίγες στιγμές χαλάρωσης και… αποφόρτισης από τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την ιστορική νίκη-πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδας απέναντι στον Πανιώνιο και την… επική ανατροπή στο πρωτάθλημα απέναντι στη Σπάρτη ο Κισσαμικός κοιτάζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια.

Η ΠΑΕ Κισσαμικός ευχαριστεί θερμά τους ιδιοκτήτες και το προσωπικό του εστιατορίου “Μπλε” για την άψογη περιποίηση».

Διαφήμιση
Διαφήμιση