HomeHL-WorldΝτόναλντ Τραμπ: Αποκάλυψε τον ρόλο της κόρης του στον Λευκό Οίκο

Ντόναλντ Τραμπ: Αποκάλυψε τον ρόλο της κόρης του στον Λευκό Οίκο

Συνέντευξη στο Fox News

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε αποκαλύψεις για το πώς θα ζει αλλά και το πώς θα εργαστεί αναλαμβάνοντας τα νέα του καθήκοντα στον Λευκό Οίκο, τον Ιανουάριο, έκανε ο νέος πλανητάρχης Ντόναλντ Τραμπ στην εκπομπή «Fox News Sunday» και στον δημοσιογράφο Κρις Βάλας.

«Θα κατοικούμε στον Λευκό Οίκο», ανέφερε ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ και για να διαλύσει τις φήμες που ήθελαν την γοητευτική τρίτη σύζυγό του Μελάνια και τον 10χρονο γιο τους Μπάρον να εξακολουθούν να μένουν στην Νέα Υόρκη, ο Ντόναλντ Τραμπ διευκρίνισε ότι η σύζυγος και ο γιος του θα μετακομίσουν στην Ουάσιγκτον σε μερικούς μήνες, μόλις ο Μπάρον ολοκληρώσει την σχολική χρονιά.

Ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος τόνισε ότι επιθυμεί η μεγαλύτερη κόρη του Ιβάνκα και ο σύζυγός της, Τζάρεντ Κούσνερ, ο οποίος προέρχεται από εβραϊκή βαθύπλουτη οικογένεια της Νέας Υόρκης, «να έχουν ενεργό ρόλο στην διακυβέρνησή του» και ανέφερε ότι η ομάδα που προετοιμάζει την μετάβασή του στον Λευκό Οίκο εργάζεται πάνω σε αυτό το θέμα.

Όπως όλα δείχνουν, ο Ντόναλντ Τραμπ θα ήθελε η κόρη του να ασχοληθεί με θέματα για την γυναίκα και το παιδί και τόνισε: «Αν κοιτάξεις την Ιβάνκα, την κοιτάζεις και βλέπεις πόσο δυνατή είναι, όπως γνωρίζεις, σε θέματα για την γυναίκα και την προστασία των παιδιών και σε τόσα άλλα θέματα, θα είναι τόσο καλή, κανείς δεν θα είναι καλύτερος από αυτή. Θα πρέπει να διερευνήσουμε αν μπορούμε να το κάνουμε αυτό ή όχι».

Όσο για τον γαμπρό του και σύζυγο της Ιβάνκα, ο Ντόναλντ Τραμπ αποκάλεσε τον Τζάρεντ Κούσνερ «πολύ ταλαντούχο» και είπε: «Θα επιθυμούσα να έχω τον Τζάρεντ να μας βοηθά στις συμφωνίες με άλλα κράτη, να δούμε αν μπορούμε να φέρουμε την ειρήνη στη Μέση Ανατολή και άλλα ζητήματα».

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση