HomeΚΟΣΜΟΣΙνδία: 500 άνθρωποι νεκροί λόγω του θανάτου κορυφαίας πολιτικού- Από το σοκ και τη θλίψη

Ινδία: 500 άνθρωποι νεκροί λόγω του θανάτου κορυφαίας πολιτικού- Από το σοκ και τη θλίψη

Οι οικογένειες τους θα πάρουν αποζημίωση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σχεδόν 500 άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους, καθώς ήταν «ανήμποροι να διαχειριστούν τον θάνατο» μίας εκ των πιο ισχυρών πολιτικών της χώρας στην Ινδία, σύμφωνα με ξένα μέσα.

Συγκεκριμένα, η πολιτικός, Jayalalithaa Jayara, πέθανε πριν μερικές μέρες στα 68 της, αφού νοσηλευόταν 2 μήνες στο νοσοκομείο. Η ίδια διετέλεσε Υπουργός του κράτους Ταμίλ Ναντού από το 1991 μέχρι το 2016.

Εκτός από υπουργός, η Jayara ήταν και ηθοποιός πρωταγωνιστώντας σε περίπου 140 ταινίες. Η ίδια ήταν από τα πιο διάσημα και αγαπητά πρόσωπα της κοινότητας των Ταμίλ στην Ινδία, παρ΄όλο που 2.000 είχε καταδικαστεί για υπεξαίρεση, νομισματική απάτη και είχε φυλακιστεί.

Την Κυριακή το AIADMK υποστήριξε πως περισσότερα από 470 άνθρωποι πέθαναν από το σοκ και την θλίψη που έφερε η απώλεια της πολιτικού. Συγκεκριμένα, δήλωσε:

«Συνολικά 470 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους επειδή δεν μπόρεσαν να αντέξουν τον θάνατο. Θα δοθούν αποζημιώσεις στις οικογένειές τους».

Βέβαια, το δημοσίευμα στο Tweeter προκάλεσε διάφορες αντιδράσεις στα social media και πολλοί αναρωτήθηκαν από που θα δοθούν οι αποζημιώσεις 445 δολαρίων, κάνοντας λόγο για… απάτη.

Iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση