HomeΕΛΛΑΔΑΝτόρα: Οταν ο Τσίπρας κάνει πολιτική διαπραγμάτευση, η χώρα «φεσώνεται» με νέα μέτρα

Ντόρα: Οταν ο Τσίπρας κάνει πολιτική διαπραγμάτευση, η χώρα «φεσώνεται» με νέα μέτρα

«Απαράδεκτες οι δηλώσεις Παρασκευόπουλου»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαφείς αιχμές κατά του πρωθυπουργού, με αφορμή τις εξαγγελίες του για τους συνταξιούχους και τον ΦΠΑ στα νησιά, άφησε η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στην «Πρωινή Ζώνη» της ΕΡΤ.

«Οι εξαγγελίες έγιναν γιατί είναι πιεσμένος και έχουν στόχο να αφυπνίσουν τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ εν όψει των δύσκολων μέτρων» είπε η πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας.

Αναφορικά με την πολιτική διαπραγμάτευση, πρόσθεσε ότι κάθε φορά που ακούει κάτι τέτοιο από τον κύριο Τσίπρα, η χώρα φεσώνεται μίνιμουμ κατά 3 δισ. ευρώ. «Κάθε φορά που ακούω πολιτική διαπραγμάτευση, ο κ. Τσίπρας γυρνάει πίσω με 3 δισ νέα μέτρα που μας μπαίνουν φέσι» τόνισε χαρακτηριστικά η κ. Μπακογιάννη.

Για τις δηλώσεις Παρασκευόπουλου

Παράλληλα η κ. Μπακογιάννη χαρακτήρισε απαράδεκτες τις δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργού Δικαιοσύνης, Νίκου Παρασκευόπουλου σχετικά με τη σημαία.

«Οι δηλώσεις του κ. Παρασκευόπουλου για τη σημαία μας για την οποία χύθηκε τόσο αίμα, το εθνικό μας σύμβολο, είναι απαράδεκτες» επεσήμανε η κ. Μπακογιάννη μιλώντας στην τηλεόραση της ΕΡΤ.

Σχετικά με την εξωτερική πολιτική η κ. Μπακογιάννη είπε ότι οι κορώνες του πρωθυπουργού στη Βουλή για συνεννόηση στην εξωτετική πολιτική, είναι επικοινωνιακά τρικ και δεν μεταφράζονται σε τίποτα ουσιαστικό. Τέλος, υπογράμμισε ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να αφήσει αναπάντητη την ρητορική Ερντογάν.

Iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση