HomeHL-SportsΠΑΟΚ – Πλατανιάς 3-0

ΠΑΟΚ – Πλατανιάς 3-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 3-0 του Πλατανιά στην Τούμπα σε παιχνίδι για την 14η αγωνιστική της Super League. Πρωταγωνιστής για τον «Δικέφαλο του Βορρά» ήταν ο Λέο Μάτος που σκόραρε στο 61’ και το 82’, ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε με αυτογκόλ του Μπανανά στο 87’.

Το ματς ξεκίνησε στην Τούμπα με τον Πλατανιά να κλείνει σωστά τον ΠΑΟΚ και να μην τον αφήνει να δημιουργήσει κινδύνους. Άξιο αναφοράς ήταν το γεγονός ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» κατάφερε στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο να δημιουργήσει ευκαιρία με τον Τζάλμα Κάμπος, που στο 18 σούταρε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα των Χανιών έδωσε μέτρα στον ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα ο «Δικέφαλος του Βορρά» να μπαίνει στην αντίπαλη περιοχή με μεγαλύτερη ευκολία. Το σκορ άνοιξε στο 61’ με την κεφαλιά του Μάτος, μετά από εκτέλεσε του Ροντρίγκες.

Μετά το 1-0 ο ΠΑΟΚ πατούσε καλύτερα στο γήπεδο και αφού δημιούργησε νέες ευκαιρίες έφτασε στο 2-0 και κλείδωσε τη νίκη. Σο 81ο λεπτό ο Μάτος σε μία αντεπίθεση βρήκε τον τρόπο να πλασάρει τον Σωτηρίου και να σκοράρει.

Ο Πλατανιάς δέχθηκε τρίτο γκολ στο 87’ όταν ο Μπανανά στην προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα από το παράλληλο γύρισμα, την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

Γκολ: 61′, 82′ Μάτος, 87′ αυτ. Μπανανά


Κίτρινες κάρτες:
Μάτος – Κάργας


ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς):
Γλύκος, Μάτος (89′ Κίτσιου), Κρέσπο, Βαρέλα, Λέοβατς, Κάνιας, Τσίμιροτ (74′ Σακχόφ), Μπίσεσβαρ, Κάμπος, Ροντρίγκες, Κουλούρης (57′ Αθανασιάδης).

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος):
Σωτηρίου, Κάργας (66′ Ντίνας), Μπανανά, Καρυπίδης, Σκαρντοβέλι, Γκνιάτιτς, Μουνάφο, Στάθης, Γουνδουλάκης, Μανούσος, Αποστολόπουλος (73′ Ντιλαβέρ).

Διαφήμιση
Διαφήμιση