HomeHL-SportsΠανιώνιος – Κέρκυρα 1-0

Πανιώνιος – Κέρκυρα 1-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με γκολ του Τασουλή στο 64ο λεπτό ο Πανιώνιος επικράτησε στη Νέα Σμύρνη 1-0 της Κέρκυρα. Το ματς διεξήχθη στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Πανιώνιος απείλησε πρώτος στο 13’ με σουτ του Βλάχου και πλασέ του Ανσαριφάρντ, σε μία φάση όπου ο τερματοφύλακας της Κέρκυρας, Κουτζαβασίλης, αναδείχθηκε νικητής. Πέντε λεπτά μετά, η Κέρκυρα απάντησε με διαγώνιο σουτ του Τουράμ που πέρασε άουτ, ενώ ο Τουράμ απείλησε και στη συνέχεια με τον Οικονόμου να προλαβαίνει να τον ανακόψει.

Στο 24’ η Κέρκυρα είχε ακόμη μία καλή στιγμή αλλά το φάουλ του Κόντου λίγα μέτρα έξω από την περιοχή ήταν αδύναμο. Ο Πανιώνιος στο 27’ κέρδισε έμμεσο, όμως ο Κουτζαβασίλησε απέκρουσε το σουτ του Μπεν και έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στο ημίχρονο χωρίς γκολ.

Στο δεύτερο η ομάδα της Νέας Σμύρνης μπήκε πιο αποφασισμένη και κατάφερε να φτάσει στο γκολ. Αρχικά, στο 51’, ο Κόρμπος προειδοποίησε την άμυνα της Κέρκυρας και τελικά το γκολ ήρθε στο 64’. Ο Τασουλής με ωραίο διαγώνιο σουτ σκόραρε, πετυχαίνοντας το πρώτο του τέρμα στην Super League!

Παρά το 1-0 ο Πανιώνιος έψαξε και δεύτερο γκολ με τον Μπεν να χάνει ευκαιρίες στο 69’ και το 87’. Η Κέρκυρα θα μπορούσε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας όταν στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, η μπάλα στρώθηκε μέσα στην περιοχή στον Γεωργακόπουλο, ο οποίος έπιασε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε κόρνερ! Από την εκτέλεση ο Ντουαλά έκανε την γυριστή κεφαλιά και η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ!

Γκολ: 64′ Τασουλής

Κίτρινες κάρτες: Μασούντ, Φούντας, Ανσαριφάρντ – Κόντος

Πανιώνιος (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Βλάχος, Ρισβάνης (79′ Γκιοατά), Οικονόμου, Τασουλής, Σιώπης, Κόρμπος, Φούντας (72′ Μασούρας), Μασούντ, Μπεν, Ανσφαριφάρντ (90′ Ενγκόγκ).

Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου):
Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Γεωργίου (82′ Γεωργακόπουλος), Σπίνουλας, Ντουαλά, Κόντος (73′ Γκόμες), Σιόντης, Ιωάννου, Ζαραδούκας, Τουράμ, Νίκιτς (69′ Ζορμπάς).

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016, 19:23

Διαφήμιση
Διαφήμιση