HomeΚΟΣΜΟΣΦάρατζ: Δεν μετανιώνω που είμαι… φτωχός -Παίρνει 85.000 λίρες τον χρόνο ως ευρωβουλευτής

Φάρατζ: Δεν μετανιώνω που είμαι… φτωχός -Παίρνει 85.000 λίρες τον χρόνο ως ευρωβουλευτής

Επειδή άφησε το city

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Νάιτζελ Φάρατζ δήλωσε ότι δεν μετανιώνει που είναι… φτωχός, εξαιτίας της απόφασής του να εγκαταλείψει το City για να ασχοληθεί με την πολιτική.

Βέβαια, θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Βρετανός δηλώνει «φτωχός» παρότι παίρνει 85.000 λίρες τον χρόνο ως ευρωβουλευτής- συν τα έξοδά του- όπως του επισημάνθηκε σε συνέντευξη στην Telegraph.

«Κοιτάξτε, είμαι 52 ετών, δεν μετανιώνω. Δεν είμαι φτωχός, αλλά δεν οδηγώ εξελιγμένα αυτοκίνητα, δεν κάνω πολυτελείς διακοπές. Ολα μου τα χρήματα πηγαίνουν στην εκπαίδευση των παιδιών μου», είπε, ο Φάρατζ που στην ίδια συνέντευξη δήλωσε ότι είναι και ότι δεν είναι φτωχός!

«Γευμάτισα με έναν φίλο την Κυριακή, που αξίζει 60 εκατομμύρια. Κάποιοι από τους πολύ έξυπνους φίλους μου αξίζουν 300 ή 400 εκατομμύρια. Δεν μετανιώνω που είμαι φτωχός», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, έχει δεχθεί προσφορές για να επιστρέψει στο City, αλλά «έχω ανάγκη να κάνω συναρπαστικά πράγματα».

Ακόμη, παραδέχθηκε ότι το γεγονός ότι υποστήριξε τον Ντόναλντ Τραμπ προκάλεσε τη μεγαλύτερη σύγκρουσή του με το UKIP.

«Υπήρχαν κάποια πράγματα που είπε στην προεκλογική καμπάνια, τα οποίαν δεν μου άρεσαν. Η αντιμετώπιση εκείνων που διαμαρτύρονταν, η συνολική απαγόρευση για τους μουσουλμάνους, το θέμα των γυναικών… εννοείται δεν συμφωνώ με αυτά», δήλωσε ο Φάρατζ.

«Δεν συμφωνώ με όσα λέει, αλλά ποτέ δεν αμφισβήτησα ότι εκπροσωπεί τα σωστά πράγματα για την Αμερική και τη Δύση», κατέληξε αναφερόμενος στον εκλεγμένο πρόεδρο των ΗΠΑ.

Iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση