HomeHL-GreeceΠαραμένει το μυστήριο για το έγκλημα στους Γαργαλιάνους

Παραμένει το μυστήριο για το έγκλημα στους Γαργαλιάνους

Τον σύζυγο εξετάζει η αστυνομία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το χέρι που τράβηξε τη σκανδάλη του κυνηγετικού όπλου που αφαίρεσε τη ζωή της 35χρονης μητέρας 4 παιδιών στους Γαργαλιάνους, εξακολουθεί να ερευνά η Αστυνομία, συνεχίζοντας και χθες να παίρνει κατάθεση από τον 55χρονο πυροσβέστη σύζυγό της.

Οι έρευνες συνεχίζονται προς κάθε κατεύθυνση με κεντρικό άξονα, το κοντινό περιβάλλον της οικογένειας και προσωπικά της άτυχης 35χρονης.

Ο χώρος που βρέθηκε το αυτοκίνητο της γυναίκας με την ίδια νεκρή στο κάθισμα του οδηγού, έχει ψαχτεί και να ξαναψαχτεί, για οποιοδήποτε εύρημα μπορεί να οδηγήσει στην εξιχνίαση του εγκλήματος.

Ο σύζυγος της 35χρονης, ο οποίος ήταν ο τελευταίος που την είδε το απόγευμα της Πέμπτης, όταν αυτή έφυγε από το σπίτι, εξετάζεται από τους αστυνομικούς εξονυχιστικά, ερωτώμενος για όλες τις λεπτομέρειες: Από την ίδια τη ζωή του ζευγαριού, που φαίνεται να αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα, αλλά και για τις κινήσεις του ίδιου, όπως ότι δεν υπήρξε αντίδραση του όταν δεν επέστρεψε η γυναίκα του όλο το βράδυ σπίτι, αλλά και για κινήσεις του, για τις οποίες οι απαντήσεις που έχει δώσει, φαίνεται άλλοτε να μην ικανοποιούν τους αστυνομικούς και άλλοτε να είναι εκ διαμέτρου αντίθετες από όσα πραγματικά ισχύουν.

Πάντως, χθες δεν αποκλειόταν να φτάσει στη Μεσσηνία και κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκλημάτων κατά της Ζωής από την Αθήνα, για να συνδράμει στις έρευνες.

Πηγή: tharrosnews.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση