HomeHL-9Τα πλοία από την Κρήτη προκάλεσαν … κομφούζιο στον Πειραιά

Τα πλοία από την Κρήτη προκάλεσαν … κομφούζιο στον Πειραιά

Γεμάτο νταλίκες το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας , μετά την αναστολή της απεργίας της ΠΝΟ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κυκλοφοριακό… κομφούζιο επικρατεί αυτή την ώρα στο λιμάνι του Πειραιά αφού δεκάδες νταλίκες βρίσκονται παρατεταγμένες προκειμένου να επιβιβαστούν στα πλοία που πραγματοποιούν πλέον κανονικά τα δρομολόγιά τους, έπειτα από την αναστολή της απεργίας της ΠΝΟ νωρίτερα το πρωί του Σαββάτου.

Λίγο μετά τις 8 το απόγευμα έφτασε από την Κρήτη το πρώτο πλοίο στο λιμάνι του Πειραιά ενώ σε λίγες ώρες αναμένεται να δέσει και δεύτερο πλοίο από την Κρήτη το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες είναι και αυτό γεμάτο νταλίκες.

Αν και η απεργία της ΠΝΟ ήταν προγραμματισμένη να συνεχιστεί μέχρι και τις 06:00 το πρωί της Κυριακής η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας αποφάσισε την αναστολή των κινητοποιήσεων, μετά τα χθεσινά επεισόδια στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας Γιάννη Χαλά, η ΠΝΟ αφουγκράστηκε την κοινωνία και ειδικά εν όψει εορτών, αποφάσισε την αναστολή των κινητοποιήσεων, αν και όπως είπε χαρακτηριστικά «κανένα από τα προβλήματά μας δεν λύθηκε».

Πρυτάνευσε η λογική, ήταν το πρώτο σχόλιο του υπουργού Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Να σημειωθεί πως στο λιμάνι του Πειραιά βρέθηκαν και μαθητές Λυκείου αφού την τελευταία στιγμή φαίνεται πως… σώθηκε η πενθήμερη εκδρομή τους και αναμένεται να ταξιδέψουν απόψε στην Κρήτη.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση