HomeHL-SportsΑστέρας Τρίπολης – Βέροια 0-0

Αστέρας Τρίπολης – Βέροια 0-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο… στείρο 0-0 έμειναν Αστέρας και Βέροια. Οι δύο ομάδες συγκρούστηκαν στην Τρίπολη σε παιχνίδι για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Η Βέροια ξεκίνησε πιο δυναμικά το ματς και σκόραρε στο 16’, όμως το γκολ του Ααρπόνγκ ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ενώ στο 30΄ σε κοντινή προβολή του Βιτι ο Ντοναρούμα αντέδρασε εξαιρετικά και απομάκρυνε τον κίνδυνο.

Ο Αστέρας αντέδρασε και βγήκε επικίνδυνα στην επίθεση με τον Λόπεθ να ανακόπτει τον Ιωαννίδη σε μία αμφισβητούμενη φάση, που συνεχίστηκε χωρίς κάποια υπόδειξη από τον διαιτητή Κουτσιαύτης.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να αναζητούν το γκολ με σουτ. Στο 61′ η προσπάθεια του Τσιλιανίδη πέρασε πάνω από την εστία του Λόπεθ, ο οποίος στο 64΄ αντέδρασε σωστά στο σουτ του Μάσα διώχνοντας σε κόρνερ, όπως σε ένα ακόμη σουτ που έκανε ο Αργεντινός στο 69΄.

Η Βέροια απάντησε στο 70′ με σουτ άουτ του Σαρπόνγκ, ενώ στο 85′ κεφαλιά του Φαρίνια για τον Αστέρα κατέληξε κόρνερ μετά την παρέμβαση του Λόπεθ. Στο 86΄ η Βέροια δημιούργησε μια καλή φάση όταν σουτ του Κάλβο απομακρύνθηκε από τον Ντοναρούμα.

Ακολούθησε η κοντινή προβολή του Βίτι μετά από εκτέλεση κόρνερ που έφυγε ελάχιστα άουτ, ενώ μέχρι το τέλος δεν άλλαξε τίποτα και οι ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς.

Κίτρινες κάρτες: Κώτσιρας, Δημούτσος, Φερνάντες – Βίτι

Αστέρας Τρίπολης (Ελευθερόπουλος):
Ντοναρούμα, Ίγκορ, Γιαννούλης, Μπέρτος, Χαμντανί, Τσουκαλάς, Δημούτσος, Κώτσιρας (51′ Μάσα), Φερνάντες, Τσιλιανίδης (65′ Στανισάβλιεβιτς), Ιωαννίδης (77′ Φαρίνια).

Βέροια (Γράφας):
Λόπεθ, Καλί, Ασίγκμπα, Μαλόν. Βασιλαντωνόπουλο, Λινάρδο, Μπαλάφα, Άρτσε (78′ Τόμας), Σαρπόνγκ (75′ Κάλβο), Σισίνιο (60′ Χαροντάκης), Βίτι.

Διαφήμιση
Διαφήμιση