HomeΕΛΛΑΔΑΜε τα χέρια σταυρωμένα βρέθηκε δολοφονημένη η 35χρονη στους Γαργαλιάνους

Με τα χέρια σταυρωμένα βρέθηκε δολοφονημένη η 35χρονη στους Γαργαλιάνους

Τον λόγο έχει τώρα ο ιατροδικαστής

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μπροστά σε σοκαριστικές λεπτομέρειες βρέθηκαν οι αστυνομικοί που επιχειρούν να εξιχνιάσουν την δολοφονία της 35χρονης μητέρας τεσσάρων παιδιών στους Γαργαλιάνους της Μεσσηνίας.

Η Γεωργία Φιλοπούλου εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της από τον σύζυγό της το πρωί της Παρασκευής. Όπως έγινε γνωστό η γυναίκα βρέθηκε γερμένη πάνω στο τιμόνι, με τα χέρια της σταυρωμένα, ενώ από την πρώτη εικόνα ο ιατροδικαστής μπόρεσε να συμπεράνει ότι πυροβολήθηκε σχεδόν εξ επαφής, από άγνωστο δράστη που καθόταν, κατά πάσα πιθανότητα, στην θέση του συνοδηγού. Το κεφάλι της άτυχης μητέρας είχε διαλυθεί. Το όπλο με το οποίο δολοφονήθηκε ήταν δίκανο ή καραμπίνα, ενώ πουθενά δεν βρέθηκε ο κάλυκας. Αντίθετα, μέσα στις τσέπες της η 35χρονη είχε 330 ευρώ. Επιπλέον, όπως παρατήρησαν οι άντρες της ΕΛΑΣ, τα δύο μπροστά παράθυρα του αυτοκινήτου ήταν ανοιχτά.

Οι πληροφορίες από το περιβάλλον της γυναίκας, που έγινε γνωστή όταν την Πρωτοχρονιά του 2016 έφερε στον κόσμο το πρώτο παιδί του έτους – ένα κοριτσάκι που ήταν το τέταρτο παιδί της οικογένειας, αναφέρουν ότι τελευταία αντιμετώπιζε προβλήματα με τον άντρα της. Οι καυγάδες στο σπίτι τους ήταν συχνοί, ενώ αντιμετώπιζαν και οικονομικές δυσκολίες. Επίσης πληροφορίες αναφέρουν πως το τελευταίο διάστημα η γυναίκα έβγαινε συχνά τα βράδια με φίλες της.

Σύμφωνα με την κατάθεση του συζύγου της, ο οποίος πέρασε όλο το βράδυ στην Ασφάλεια και ανακρίθηκε από τους άντρες της αστυνομίας, η 35χρονη Γεωργία έφυγε από το σπίτι το βράδυ της Πέμπτης και από τότε δεν την ξαναείδε ζωντανή.

Το αυτοκίνητό της εντοπίστηκε το πρωί της Παρασκευής σε χωράφια με ελιές που είχε με τον σύζυγό της, από εργάτες που είχαν πιάσει δουλειά. Εκείνοι ειδοποίησαν τον σύζυγό της, που ήταν και ο πρώτος που την αντίκρισε νεκρή και ειδοποίησε την αστυνομία.

Στο σημείο κλήθηκε ο ιατροδικαστής Κορίνθου Νίκος Κωτακίδης, ο οποίος διαπίστωσε «κακώσεις κεφαλής δια βολίδων κυνηγετικού όπλου από έναν πυροβολισμό», καθώς υπάρχουν δύο τραύματα με το ένα να είναι η πύλη εισόδου και το άλλο η πύλη εξόδου.

Τα όπλα που βρέθηκαν στην κατοχή του συζύγου της, και τα οποία κατείχε νόμιμα, ήδη έχουν μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση